Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Diable Sant Joan
Shutterstock

Sant Joan 2023 a Barcelona: tot el que cal per a la revetlla

Revetlles populars, fogueres, tradició, coques de Sant Joan... tot el que necessites per celebrar la nit més màgica de l'any

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Sant Joan, l'arribada de l'estiu... és igual com li diem, però tots sabem que la nit del 23 al 24 de juny és una nit especial i que s'ha de celebrar com mana la tradició! Barcelona es prepara per celebrar revetlles, fogueres, tallers i tota mena d'activitats per celebrar la nit més curta de l'any. 

NO T'HO PERDIS: Coses per fer el juny a Barcelona

El més destacat

Publicitat
 • Viatge
 • Transports i viatges

Durant tota la nit de revetlla i tot el dia de Sant Joan hi haurà servei de metro. Per donar resposta a l’elevada mobilitat nocturna que es genera per aquesta festivitat, TMB ha incrementat l’oferta del servei de metro de la ciutat i l’àrea metropolitana. Els trens funcionaran ininterrompudament durant 67 hores: des de les 5 h de divendres, 23, fins a les 0 h de dilluns. 

 

Publicitat
 • Què fer
 • Ciutat

Per primer cop a Barcelona, La Traca ha obert una caseta de petards 'low noise' situada a la plaça de Molina. Així, s'aposta per una pirotècnia inclusiva, respectuosa amb les persones amb sensibilitat auditiva i els animals

La idea va néixer amb la intenció de crear productes de pirotècnia que s'adaptessin a tots els públics, i parteix d'una classificació entre baixa, mitja i alta sonoritat. L'any passat, La Traca va comptar amb una botiga a Terrassa i, gràcies a la resposta positiva que va tenir, aquest any obre a Barcelona.

Durant tota la setmana de la revetlla de Sant Joan, la botiga de la plaça de Molina vendrà petards exclusivament de baixa i mitja sonoritat. Per a considerar-lo de baixa sonoritat, el soroll d'un petard ha d'estar per sota de 97 decibels, que és el volum normal d'una conversa.

Publicitat
Publicitat
 • Llocs d'interès
 • Llocs i edificis històrics

La bucòlica i pragmàtica Barcelona, aquella que enamora del primer a l'últim que la trepitja, també amaga un passat recent inexplicable i màgic. Bruixes, visions, assassins i estacions de metro maleïdes componen un reportatge que bé podria estar en qualsevol programa de 'Cuarto Milenio'.

Històries de por de veritat, amb noms, cognoms i víctimes. Un passat recent que perviu a les parets de les cases, als carrers i també en la memòria dels barcelonins. Prepareu-vos perquè ni el primer parc d'atraccions de terror ni qualsevol 'scape room' de la ciutat us provocaran un clafred tan paranormal!

 

NO T'HO PERDIS:  Una Barcelona de por

Recomanat
  També t'agradarà
  També t'agradarà
  Publicitat