Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

10 coses (com a mínim) que m’agraden de ‘Dia de pluja a Nova York'

Escrit per
Pere Vall
Publicitat

1 A Dia de pluja a Nova York, Woody Allen recupera aquella lleugeresa, que no és sinònim de superficialitat, perduda amb ‘Wonder wheel’. Una lleugeresa amb motxilla, una vaporositat amb càrrega.

2 Timothée Chalamet i el seu nom: Gatsby.


Timothée Chalamet, Un día de lluvia en Nueva York
Timothée Chalamet, Un día de lluvia en Nueva York
FOTO: Fotograma de Un día de lluvia en Nueva York

3 Tot el que hi fa Elle Fanning és bestial, brutal. El dia que Allen ajunti Fanning i Emma Stone, potser per fer de germanes, el cor m’esclatarà de goig.

4 La fotografia de Vittorio Storaro (i les increïbles i luxoses habitacions que fotografia el mestre italià). Storaro acaba de repetir amb el cineasta en aquesta ‘Rifkin’s festival’ que han rodat a Sant Sebastià. 


5 El personatge de Selena Gomez: una veu i presència del passat de Gatsby, que ve a remoure-li moltes coses. Gomez, que ja havia aparegut en dues joies com ‘Spring Breakers’ i ‘Los muertos no mueren’, pot fer tremolar algunes actrius del Mètode, algunes intèrprets amb una formació més convencional. Fixeu-vos en el pòster del film: mireu qui hi ha darrere el paraigua vermell. 


Pòster 'Un día de lluvia en Nueva York', de Woody Allen

FOTO: Un día de lluvia en Nueva York

6 L’escena de la mare!


7 Té la profunditat moral de ‘Delictes i faltes’ o d’una altra cinta d’Allen d’ambient universitari, ‘Irrational man’. Qui som? Qui ens ha donat aquest poder i aquest lloc privilegiat al món? Podem fer trampes? Ja hem fet trampes? Què amaguem sota la nostra façana impecable? Estem satisfets amb el nostre estil de vida? Estem fent allò que volíem?


8 El personatge de Liev Schreiber, que serveix per parlar de les neures, les dèries i les inseguretats dels creadors. Amb la col·laboració d’un Jude Law... lleig! O alguna cosa semblant a lleig, vaja.


9 Diego Luna, súper graciós. A més, el veus a venir, i t’encanta el que fa i com ho fa.


10 Rebecca Hall i Annaleigh Ashford: hi surten poc, però la cosa és tremenda. Una d’elles té una de les més divertides escenes de la pel·lícula. L'altra... també.

NO T'HO PERDIS: El top 5 de la cartellera

Últimes notícies

    Publicitat