Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
10 regals eròtics per Nadal
Foto: Shutterstock10 regals eròtics per Nadal

10 regals eròtics per a un Nadal calent

Regalar plaer pot ser una bona opció per sorprendre aquestes festes

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Necessitem tocar-nos. Aquest any, aquest Nadal, més que mai. Perquè no hi haurà grans àpats familiars, ni grans festes, ni grans abraçades. Toquem-nos, abracem-nos, fem-nos carícies més que mai. Regalem, autoregalem-nos amor i passió.

Els regals eròtics són útils, originals, divertits, empoderadors, transgressors i molt molt molt agradables. Així que, amb aquest objectiu en ment, ens hem acostat a les botigues eròtiques amantis per veure, remenar i deixar-nos aconsellar sobre que pots trobar en el teu mitjó, mitja o lliga aquest any.

Aquí teniu les 10 propostes més HOT en regals nadalencs:

1. Vesteix-te de festa sexy!

Aquestes festes, que seran tan íntimes, han de portar un vestit especial. Així que et proposem llenceria eròtica per a dinars i sopars d'infart. Un 'body' de cos sencer sota el vestit de nit de Nadal, unes mitges d'encaix per al menjar de Nadal, unes calcetes o calçotets vermells per al clàssic de cap d'any. I si no aconseguiu que ningú us tregui la roba durant les vetllades, almenys gaudireu aquest Nadal amb glamour, desvergonyiment i picardia.

Lencería Amantis
FOTO: AmantisLencería Amantis

  

2. Delícies ... que lubriquen

La taula i els seus menjars són l'ànima de Nadal. El lubricant ho és al sexe. Si no llisca, no hi ha festa. Així que entre els must eròtics a regalar haurien de trobar-se lubricants especials com els que tenen gust o efecte-calor, formigueig, vibració-. I pels que busqueu experiències atrevides per la porta de darrere, mai us oblideu el lubricant anal! El podeu trobar també amb efecte fred.

lubricant de sabors
FOTO: Lubricant Flavored

 3. Vibradors per a tots

Aquest any es regalen vibradors per tots i totes! Després que el succionador de clítoris fos el tema estrella del Nadal passat, ara no hi ha ni reüll ni pudor a regalar vibradors a tots els membres d'una família. L'oncle estarà encantat amb el seu nou masturbador masculí, l'àvia amb la seva balita pel clítoris i la cosina amb el seu succionador d'última generació ... Amb quin et quedaràs tu?

Succionador de pene
FOTO: AmantisSuccionador de pene

4. 'Pongos' per a estimular 

Els dildos i vibradors han deixat de ser formes realistes en forma fàl·lica de color carn amb venes inserides. Ara qualsevol ítem és susceptible d'estimular. Elements que semblen pongos, però que tenen un clar objectiu: fer-te gemegar de plaer. Gelats que acaricien el clítoris simulant el sexe oral; cons que semblen llums disposats a inserir-se en la vagina de la manera més fina; micros que cantaran per tot el teu cos ... Aquest Nadal si volem pongos ... pongos eròtics!

Gelat succionador Satisfyer
FOTO: AmantisGelat succionador Satisfyer

5. El succionador... per home!

Doncs si ja us explicàvem que l'any passat es parlava més del succionador que del gall dindi de Nadal ... El Nadal 2020-2021 serà recordat com lo de "per fi va arribar el succionador pel pare". Que el Pare Noel no es quedi sense el seu succionador. La famosa marca Satisfayer ja ha tret la seva joia per penis i altres tantes com amantis o Lelo han contribuït al plaer masculí amb altres tantes eines de plaer ...

5 motius per provar els 'Satifyer' masculins

Satisfyer para hombre
FOTO: AmantisSatisfyer para hombre

6. I per elles? Succionadors d'última generació

Si l'any passat et van regalar un succionador ... Aquest et regalaran un succionador amb, o que ..., que a més ... o versió 134.599: D Ara la gamma de succionadors per clítoris és àmplia, acolorida i diversa. Digues-me com ets i et diré quin succionador t'emportaràs. Trobaràs succionadors que es mouen a través de la app del teu mòbil, succionadors per clítoris associats a un vibrador vaginal o succionadors especialitzats en mugrons. 

Satisfyer Curvy
FOTO: AmantisSatisfyer Curvy

7. El mòbil, a tot arreu

El primer que no deixa de jugar al videojoc. La tia Rosa amb Tinder. El pare cada 5 minuts consultant el WhatsApp. L'avi amb els seus memes ... En fi. Que no sabràs ja d'aquestes trobades on el mòbil sembla un més. I és que aquest s'instal·la en totes les esferes de la nostra vida i com no, també ho peta en l'esfera sexual! Aquest any, si la teva butxaca és benestant i et va la tecnologia més que un caramel a un nen, les joguines eròtiques amb app per al mòbil seran el teu regal estrella. Anelles per penis, vibradors tipus U per a parelles, plugs anals ... Tots ells, liderats per una aplicació del teu mòbil. I què aconsegueix aquesta? Que el teu vibrador balli al ritme de la música; puguis desar la seqüència de vibració que més et posa, que la teva parella pugui activar la joguina des d'una altra casa si arriba el confinament ... A partir d'ara, ja sou un trio!

We Vibe
FOTO: We VibeWe Vibe

8. Una nova normalitat: joguines eco

La pandèmia i la seva nova normalitat han generat un canvi de consciència en moltes persones i les ganes de viure diferent. I a les botigues de joguines, s'ha notat. El ressò, bio, vegà, sostenible, saludable i de Km0 cada vegada triomfa més. Així que si et planteges regalar una joguina, lubricant, complements BDSM o condó per Nadal ... Que sigui ecològic, just i sostenible.

Les millors joguines sexuals ecològiques i de Km0

Juguetes eróticos Km0
FOTO: AmantisJuguetes eróticos Km0

9. Activisme sexual 

Samarretes anti censura sexual. Bosses Tote Bag sex positive. Pendents feministes. Collarets amb forma de clítoris. Il·lustracions eròtiques amb missatge. A Espanya sembla que vivim una revolució sexual que va associada als drets i visibilitat de gèneres diversos, orientacions sexuals diferents, pràctiques sexuals àmplies, relacions afectivosexuals més enllà del patró heteronormatiu. Si penses a regalar alguna cosa que transformi, potser aquests ítems siguin el que estaves buscant. Eròtic però que reivindiqui!

5 comptes d’art eròtic que no et pots perdre a Instagram

SEX POSITIVE YES PLEASE BAG
FOTO: CarneBollenteSEX POSITIVE YES PLEASE BAG

10. Plug anal: tancant la porta de darrere

I deixem per al final el sexe anal. Perquè sembla que és massa hardcore per a regalar-per Nadal. O massa bèstia per compartir-ho en un post. O per treure el tema en un soparet nadalenca. Però res més lluny que la realitat. Les joguines sexuals anals són dels més buscats i venuts a les botigues eròtiques. I el seu mercat no para de créixer: prostàtics per a homes; joguines anals amb control remot; liderats per apps de mòbil; o amb joies incrustades per ser lluïts ... T'agradaria un diamant per Nadal? Doncs que sigui un diamant amb plug anal!

Plug anal para hombres
FOTO: AmantisPlug anal para hombres

NO T'HO PERDIS: 48 idees per gaudir del sexe a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat