Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

100.000 consumicions gratis per reactivar l'hostaleria

Ron Barceló i Grup Varma injectaran 1.5 milions d'euros a 1.500 negocis de tot el país

Escrit per
Aitana Palomar
Publicitat

Per celebrar la reobertura dels bars, Ron Barceló ha llançat la iniciativa 'Barceló By TheFace' amb la qual regalarà 100.000 consumicions a més de 1.500 bars repartits per tota Espanya, perquè els amos dels locals puguin convidar als seus clients a celebrar tot el que no han pogut en els últims mesos o, simplement, a brindar pels retrobaments d'aquests dies.

Aquesta és una de les accions del pla de reactivació de l'hostaleria que estan duent a terme Ron Barceló i Grup Varma. Amb la intenció d'ajudar al sector després d'aquests mesos de pausa, les companyies injectaran 1.5 milions d'euros a 1.500 negocis de tot el país.

Per aconseguir una de les 100.000 copes gratis, els consumidors únicament han d'accedir a la plataforma barcelobytheface.com, seleccionar un bar de la seva província i participar en el concurs. Els guanyadors rebran un codi QR amb el qual podran gaudir d'una beguda en el bar que hagin triat i convidar a tres amics per brindar amb ells. Cada usuari podrà realitzar 3 intents diaris fins al 12 de juliol.

Amb l'objectiu de “posar-li cara” a ‘Barceló By TheFace’ i als brindis de l'estiu, la companyia ha creat una edició commemorativa de la seva ampolla. El nou disseny, de fons groc i siluetes de colors alegres, inclou expressions divertides com “¡Camarero!”, frases tendres com “Te quiero” i desitjos importants com “Vive ahora”. Tot per acompanyar-nos en els inoblidables retrobaments que es produiran després de dies de tancament.

NO T'HO PERDIS: Sant Joan 2020: podrem fer revetlles i fogueres a Barcelona?

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa amb la nova Time In Pocket interactiva.


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat