Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Maquillatge Nikkie
Foto: @nikkietutorials

11 influencers de maquillatge que has de seguir a xarxes

Els millors maquilladors per aprendre noves tècniques, consells, productes i molt més!

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Sabem que fer-se un bon 'eyeliner', trobar la tonalitat perfecta de base de maquillatge o intentar imitar la rutina de pell dels famosos no és una feina fàcil. El món del maquillatge és molt extens i cada cop són més les celebritats que s'animen a llançar les seves marques de cosmètica, forçant les de tota la vida a treure al mercat productes nous. Seguir totes aquestes novetats és una tasca complicada, per això us portem els millors maquilladors de les xarxes socials que us ajudaran a estar a l'última i aprendre nous trucs, tant si ja teniu coneixements tant com si comenceu de zero.

1. Mary Phillips   

És la mà dreta de les models Kendall Jenner i Hailey Bieber, entre altres famoses. La maquilladora, que s’ha fet viral a TikTok amb la seva tècnica per aconseguir un rostre natural i esculpit, va al revés dels passos de la rutina de maquillatge. El primer que aplica a la pell, després de preparar-la bé, és el ‘contouring' en crema (el contorn). Normalment, aquest producte s’aplica després de la base, però Phillips ho fa el primer de tot. 'Contouring', corrector i base, la maquilladora li ha donat la volta a la rutina de maquillatge tradicional que, si encara hi ha algun dubte, queda de luxe.

2. Makeup by Ariel 

Maquillador i millor amic de Kylie Jenner, l’Ariel és un professional a seguir si voleu aprendre noves tècniques i recomanacions de productes. També maquillador de Rosalía, a TikTok va penjant vídeos de noves tècniques i trucs que us seran molt útils per començar a practicar a casa. També li podeu donar un cop d’ull a la seva línia de maquillatge, tot i que si voleu que us maquilli ell mateix, haureu d’estalviar una mica perquè l’estatunidenc cobra ni més ni menys de 200.000 euros la sessió.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de ARIEL (@makeupbyariel)

3. Soukeyna Diouf 

Aquesta maquilladora senegalesa es va fer viral per fer un TikTok provant la nova base de maquillatge de la marca de Rihanna 'Fenty Beauty', de la qual ara és ambaixadora, en la tonalitat més fosca. No és un secret que la indústria del maquillatge ha estat, i és, racista, i tot i que ara cada cop les marques són més inclusives, moltes d’elles no tenen tonalitats fosques. Diouf va començar a comparar bases de maquillatge en la tonalitat més obscura de diverses marques, mostrant que cap s’adaptava a la seva pell. De fet, gràcies a la seva reivindicació, moltes d'elles han redissenyat els seus productes. Actualment, la senegalesa segueix provant tant bases de maquillatge com penjant tutorials de les seves rutines, molt útils si busqueu que la vostra pell estigui radiant. 

4. Alex Saint 

Si seguiu o heu seguit Dulceida, probablement ja la coneixeu. Maquilladora de celebritats com l’actriu Ester Expósito i la cantant Aitana Ocaña, Alex Saint va començar treballant amb la influencer i model Jessica Goicoechea, i captivada pel seu treball, la també influencer Aida Domènech la va contractar. A poc a poc s’ha anat fent un lloc fins a arribar a treballar amb les cares més conegudes d'Espanya. Coneguda pel seu estil 'clean' (net), per a ella la pell és essencial, i fa servir acabats mats però amb zones il·luminades. Un 'look' que sembla senzill però molt difícil de copiar. Tot i això, la maquilladora ha confessat alguns dels seus trucs amb els seus seguidors, així com tutorials i consells per maquillar-vos a casa com a professionals.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de ALEX SAINT (@alex_saint)

5. Danielle Marcan 

Si feu servir Pinterest, segurament us sona la cara d’aquesta influencer romanesa. Danielle Marcan es va fer popular per compartir els seus maquillatges amb la tècnica del ‘foxy eye’, que fa l'efecte de tenir els ulls més ratllats i la mirada més intensa. Des de ‘looks’ naturals on sembla que no hi hagi rastre de maquillatge, fins a d’altres que són com obres d’art, la influencer s’ha convertit en ambaixadora de la marca de maquillatge de luxe Huda Beauty. Des dels més inexperts fins als que ja teniu més pràctica, els seus vídeos són per a tothom.

6. Iván Gómez 

Els fans d’Úrsula Corberó l’haureu vist a l’Instagram de la de Sant Pere de Vilamajor més d’un cop. Aquest maquillador és la mà dreta de l’actriu des de fa uns anys, i també treballa amb actrius com Penélope Cruz, María Pedraza i Ana Polvorosa. Ambaixador de Chanel Beauty, Iván Gómez s’ha fet un lloc al panorama internacional amb els seus maquillatges arriscats. A TikTok, el maquillador comparteix amb els seguidors el procés de creació dels ‘looks’ que les celebritats porten a les gales de premis i a les sessions de fotos. Així que ja sabeu, si voleu un maquillatge de catifa vermella, aquí trobareu els trucs!

7. Ken Sington 

Aquesta jove estatunidenca va començar a penjar els seus maquillatges a TikTok. Primer va començar ensenyant la seva rutina diària, després va animar-se a recrear altres 'looks' de persones conegudes fins que, actualment, ha aconseguit més d'1 milió de seguidors. Ken Sington ja ha tret la seva línia de cosmètics en col·laboració amb Morphe i ha estat convidada a diversos esdeveniments amb marques tan conegudes com L'Oreal i Rare Beauty, de Selena Gómez. Si voleu ressenyes de productes, tècniques virals i tutorials, heu de seguir-la! 

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de Kensington (@kensnation)

8. Delina Medhin 

Aquesta maquilladora té més de vint anys d’experiència en el sector. Va començant maquillant en casaments i ara treballa amb les 'celebrities' de Hollywood. A més, el seu treball es pot veure a revistes com Vogue i Elle, tot i que també té un blog on comparteix pas a pas com recrear els maquillatges que ella mateixa fa. A més d'aprendre a través de la pantalla, Medhin té un pòdcast on revela tècniques, explica històries professionals i personals, i reivindica la seva posició com a maquilladora afro-americana.

9. Nikkie Tutorials

Parlar de maquillatge i no mencionar-la seria un crim. Nikkie Tutorials és una de les pioneres del maquillatge a xarxes: va començar fa deu anys penjant vídeos a YouTube i actualment acumula més de 17 milions de seguidors. La Nikkie ha aprofitat la seva plataforma per convidar i maquillar famoses com Selena Gómez, Ariana Grade i Adele, així com per deixar volar la seva creativitat amb maquillatges que semblen impossibles. Coneguda pels maquillatges extravagants i les tècniques innovadores, la maquilladora i influencer també és activista per la lluita dels drets de les persones trans i ha utilitzat en diverses ocasions la seva veu per donar visibilitat al col·lectiu. Nikkie Tutorials és un perfil imprescindible si voleu estar al corrent de les últimes novetats d’aquest món.

10. Grant Lanier 

Si busqueu maquillatges naturals… aquí no els trobareu. Aquest maquillador està començant a TikTok, però Rihanna ja l’ha penjat en el perfil de la seva marca Fenty Beauty amb un dels seus maquillatges. Les ombres d’ulls són el seu punt fort; colors fluorescents, dibuixos, formes impossibles… Un estil que no deixa indiferent ningú. Si voleu començar a provar coses noves, en Grant us ensenya pas a pas com fer-ho, des de les combinacions més bàsiques fins a les més atrevides. 

11. Makeup by Alissia 

Probablement, us hagi sortit unes quantes vegades a la pàgina de ‘per a tu’ de TikTok. La canadenca es va fer viral pel seu tutorial a TikTok de com fer-se l’‘eyeliner’, vídeo que acumula ja més de 30 milions de visualitzacions. En poc temps va arribar als 700.000 seguidors a Instagram i va convertir-se en ambaixadora de Kylie Cosmetics, la marca de maquillatge de Kylie Jenner. Actualment, l’Alissa es dedica a penjar vídeos provant diferents tipus de productes. El seu perfil és perfecte per començar a aprendre des de zero!

NO T'HO PERDIS: 27 botigues de Barcelona que has de visitar

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat