Notícies

15.000 entrades gratis per a la Sagrada Família de Barcelona: com aconseguir-les?

Visitar el temple de Gaudí de franc per a la Mercè és possible amb una mica de sort

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Editor
Visió de l'interior de la nau de la Sagrada Família
Foto: Pep DaudeVisi� de l'interior de la nau.
Publicitat

Entre els actes més esperats de les festes la Mercè figuren cada any les jornades de portes obertes. I entre el conjunt de monuments de la ciutat, la Sagrada Família és un dels més cobejats. Normal, estem parlant de l'atracció més icònica de la ciutat i de l'Estat.

Les dates de les jornades de portes obertes per visitar la Sagrada Família seran els dies 22, 23 i 24 de setembre coincidint amb els dies grans de la festa major de Barcelona. Donat l'aforament limitat, no serà possible l'accés lliure, per tant, els interessats s'hauran d'inscriure prèviament per poder optar a una les 15.000 entrades que se sortejaran el 18 de setembre a les 10 h. Cada persona guanyadora rebrà quatre tiquets.

Les inscripcions es poden fer des de dimarts 12 a les 10 h. S'hi pot participar mitjançant la inscripció al web de la Sagrada Família.

Sagrada Familia art installation by DRIFT
Image: DRIFT

Novetats en la visita a la Sagrada Família

La basílica més famosa de la ciutat preveu finalitzar en novembre les obres de les torres dels evangelistes Mateu i Joan. La gran novetat de les jornades de portes obertes de la Mercè 2023 serà que els visitants podran veure de prop el conjunt d'escultures que coronaran les torres i saber tots els detalls d'aquesta construcció, una ocasió que no es tornarà a repetir un cop es completi el conjunt.

A més, els visitants podran descobrir espais no visitables habitualment com l'hort de cimaci i l'interior de la torre de la Mare de Déu a través d'un dispositiu de realitat augmentada disponible amb l'aplicació de la Sagrada Família per a mòbils.

NO T'HO PERDIS: Una passejada pels voltants de Sagrada Família

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat