Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Visió de l'interior de la nau de la Sagrada Família
Foto: Pep DaudeVisi� de l'interior de la nau.

15.000 entrades gratis per a la Sagrada Família de Barcelona: com aconseguir-les?

Visitar el temple de Gaudí de franc per a la Mercè és possible amb una mica de sort

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Entre els actes més esperats de les festes la Mercè figuren cada any les jornades de portes obertes. I entre el conjunt de monuments de la ciutat, la Sagrada Família és un dels més cobejats. Normal, estem parlant de l'atracció més icònica de la ciutat i de l'Estat.

Les dates de les jornades de portes obertes per visitar la Sagrada Família seran els dies 22, 23 i 24 de setembre coincidint amb els dies grans de la festa major de Barcelona. Donat l'aforament limitat, no serà possible l'accés lliure, per tant, els interessats s'hauran d'inscriure prèviament per poder optar a una les 15.000 entrades que se sortejaran el 18 de setembre a les 10 h. Cada persona guanyadora rebrà quatre tiquets.

Les inscripcions es poden fer des de dimarts 12 a les 10 h. S'hi pot participar mitjançant la inscripció al web de la Sagrada Família.

Sagrada Familia art installation by DRIFT
Image: DRIFT

Novetats en la visita a la Sagrada Família

La basílica més famosa de la ciutat preveu finalitzar en novembre les obres de les torres dels evangelistes Mateu i Joan. La gran novetat de les jornades de portes obertes de la Mercè 2023 serà que els visitants podran veure de prop el conjunt d'escultures que coronaran les torres i saber tots els detalls d'aquesta construcció, una ocasió que no es tornarà a repetir un cop es completi el conjunt.

A més, els visitants podran descobrir espais no visitables habitualment com l'hort de cimaci i l'interior de la torre de la Mare de Déu a través d'un dispositiu de realitat augmentada disponible amb l'aplicació de la Sagrada Família per a mòbils.

NO T'HO PERDIS: Una passejada pels voltants de Sagrada Família

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat