Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Espectacle de drons
Foto: Flock Drone Art

200 drons estrenaran una coreografia al cel de Barcelona durant les festes de la Mercè

L'empresa Flock Drone Art farà per primer cop el seu nou espectacle 'Geometrics 200' a la ciutat

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Les Festes de La Mercè cada cop són més a prop. Molts barcelonins i barcelonines ja estan preparant el pla de cada dia; quins concerts no es poden perdre, a quines activitats volen participar i com ho faran per gaudir al màxim d'una de les festes més esperades de la ciutat. Aquest any s'ha afegit al cartell de les festes un espectacle innovador que il·luminarà el cel de Barcelona un dia abans que ho facin els focs artificials del clàssic piromusical. 'Geometrics 200' és el nom de l'espectacle que farà que 200 drons sobrevolin la ciutat i formin figures relacionades amb la natura i la necessitat de cuidar el nostre planeta.

Se n'encarregarà Flock Drone Art, una empresa que organitza espectacles amb drons que congreguen milers de persones. Aquest any, l'empresa va celebrar el Drone Show Festival a les platges de Gijón i Lloret de Mar on, gràcies a les més de 350.000 persones que hi van assistir, van assolir el record de l'espectacle de drons amb més públic del país. A més del festival internacional, Flock Drone Art també ha il·luminat els cels de ciutats com Marbella, Bilbao, València i Andorra, entre d'altres.



A causa de l'èxit del projecte, cada cop són més els ajuntaments que volen aquests espectacles per a les festes de les seves localitats. Barcelona també ha pensat el mateix i ha decidit incloure'n un a la festa major. L'empresa ha anunciat que La Mercè era la festa indicada per inaugurar un nou 'show' a escala mundial, amb una nova coreografia que vol impressionar a tots els que mirin cap al cel.

NO T'HO PERDIS: Així han evolucionat els cartells de La Mercè en els darrers 10 anys

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat