Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
'El bon policia'
FOTO: El Maldà

228 espectacles gratuïts a Barcelona: com aconseguir entrades?

Torna el Barcelona Districte Cultural amb 36 escenaris a tots els districtes de la ciutat amb entrades de franc

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Barcelona va plena d'activitats gratuïtes adreçades a tota mena de públics. Entre totes elles destaca, des de 2017, Barcelona Districte Cultural (BDC), un circuit d'arts escèniques, de música en directe i de cinema de primer nivell i, el que és el millor, totalment gratuït.

La Xarxa de Centres Cívics de Barcelona, un total de 36 escenaris de la ciutat, oferiran 228 espectacles amb accés gratuït entre el 6 d'octubre i el 28 de desembre. A vegades, les funcions aniran acompanyades de col·loquis, xerrades, presentacions o activitats complementàries amb la participació oberta als veïns.

Hi haurà tretze propostes teatrals, com 'El bon policia', de Ricard Farré i Arnau Puig; 'Cadires', d'Oriol Genís i Mont Plans; 'Boja', una obra de salut mental de Mariona Esplugues; 'Faking Audition', del Col·lectiu #H2O.

En l'apartat musical, podrem assistir de franc als concerts de jazz amb ritmes jamaicans dels Delickites, la fusió i l'experimentació de flamenc i rock de Los Aurora, el soul-reggae-dancehall de Suzanna i els ritmes de fusió de Mastika, entre molts altres.

Com aconseguir les entrades gratuïtes?

Totes les activitats són gratuïtes i les entrades es poden reservar a través del web http://districtecultural.barcelona. Seleccioneu l'espectacle i l'espai i busqueu una data. Algunes funcions encara no es poden reservar, però us indicaran la data adient per fer-ho.

NO T'HO PERDIS: les obres de teatre recomanades

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat