Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

3 cites eròtiques del 2020 a Barcelona

Marta Molas
Escrit per
Marta Molas
Publicitat

Barcelona s'ha guanyat un lloc al pòdium internacional de l'escena eròtica, en gran part pel Saló Eròtic que se celebra a la ciutat des de 1993. La realitat de l'ambient eròtic a la capital, però, amaga altres esdeveniments i cites culturals anuals que els més experts i, fins i tot, els més curiosos no es poden perdre.

1. Amors on FIRE!!

La cita més pròxima en el calendari és el cicle de cinema gratuït 'Amors on FIRE!!', que se celebrarà el 15 i 16 febrer i que organitza el CCBB amb la Mostra Fire!! de Cinema Gai i Lesbià de Barcelona. Enguany, ambdues entitats volen introduir-nos a la diversitat que podem trobar dins les relacions amoroses, afectives i sexuals. Animeu-vos i conegueu el moviment d'alliberament sexual, cultural i feminista dels setanta a França, o enfonseu-vos amb la història de les primeres dones transsexuals pels cabarets parisencs dels anys cinquanta. Vuit pel·lícules d'amor i totes ho expliquen a la seva manera. A més, el cicle comptarà amb la presència de persones importants pel col·lectiu i per l'ambient LGTBI català com l'activista trans Pol Galofre.

Genderbende, Sophie Dros, Holanda, 2017
Genderbende, Sophie Dros, Holanda, 2017
FOTO: Genderbende

2. Erostreet Festival

El segon esdeveniment de la nostra llista és un d'aquells festivals que s'ha guanyat al públic barceloní amb una bona organització i un bon programa. L'Erostreet Festival va aconseguint any rere any més força i no ens estranyaria que esdevingués tradició anual de la nostra ciutat. Si bé la llibertat és un 'must' a tots els esdeveniments relacionats amb la temàtica sexual, a l'Erostreet el nivell és imprescindiblement alt.

Però no tot és diversió en aquest esdeveniment, la difusió d'una sexualitat diversa, lliure i positiva és el pilar d'aquest esdeveniment. Una ideologia que es complementa amb xerrades, tallers i taules rodones repartides durant dos dies del mes de maig. Enguany, se celebrarà la cinquena edició d'un festival que ha aconseguit arribar al més alt dels esdeveniments barcelonins i tot apunta a alguna sorpresa especial per parts dels organitzadors.

3. Saló Eròtic de Barcelona

Finalment, la cita que ha posat la capital catalana al capdavant de l'escena eròtica internacional: el Saló Eròtic de Barcelona. Després de 28 anys, pot presumir de la seva longevitat però sobretot pel seu gir per convertir-se en un espai on "les salsitxes ja no són l'ítem predominant". I és que el programa del SEB19, amb Silvia Rubí al capdavant de la direcció artística, va estar ple d'espectacles de dansa, drags i slow sex, sense faltar la forta crítica al masclisme que existeix dins la indústria pornogràfica.

Encara no s'ha publicat el programa de l'edició 2020, que se celebrarà a la tardor, però de segur que el Saló es torna a omplir d'activitats feministes, inclusives i de difusió sexual i emocional, que no deixin de banda cap orientació i identitat sexual, malgrat que encara arrossegui més d'un xou amb gust antic i amb massa feromona masculina. De moment, l'equip ja ha avisat que algunes novetats de l'any passat, com l'art del shibari, han arribat per quedar-se. Si us agraden les tècniques de lligatge, no us perdeu aquesta edició!

Saló Eròtic de Barcelona 2019
Saló Eròtic de Barcelona 2019
FOTO: Saló Eròtic de Barcelona 2019

NO T'HO PERDIS: 3 llocs per aprendre bon sexe a Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat