Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cap d'Any a Montjuïc
Foto: Ajuntament de Barcelona

470 drons donaran la benvinguda al 2024 per l'espectacle de Cap d'Any de Barcelona

L'actuació també inclourà focs artificials que il·luminaran el cel de Montjuïc i homenatjaran la ciutat i la seva relació amb el mar

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Ja ha començat el compte enrere per donar la benvinguda al 2024 i, a més de celebrar-ho en algunes de les festes que se celebren per tot Barcelona, abans també podreu gaudir d'un espectacle per celebrar la vida i els nous propòsits. El 31 de desembre, 470 drons s'enlairaran a 250 metres d'altitud i il·luminaran el cel de Montjuïc amb l'actuació que faran a l'avinguda de Maria Cristina.

Drons a Montjuïc
Foto: Groupe F

L'espectacle, a càrrec de la productora Groupe F, acomiadarà el 2023 amb un homenatge a Barcelona i a la seva relació amb el mar, ja que l'any vinent tindrà un gran protagonisme arreu del món amb la celebració de la Copa Amèrica de vela. Els drons celebraran la vida i la importància de cuidar la natura marina amb el xou 'Desig Barcelona'. Durant el show, els desitjos, els nous propòsits pel nou any i l'esperança es representaran amb la pirotècnia, la llum i la música.

Drons a Montjuïc
Foto: Groupe F

Pre-show i focs artificials

La celebració començarà a les 21 h amb un pre-show on la música i la il·luminació començaran a preparar l'ambient a tota l'Avinguda de Maria Cristina. A causa de la situació de sequera i la fase de preemergència, aquest any la Font Màgica de Montjuïc romandrà tancada, en el seu lloc, però, a les 23 h s'encendrà una gran bola de llum que presidirà la festa penjada a 75 metres d'alçada.

A mitjanit, quan sigui el torn de les campanades i de donar la benvinguda al nou any, els drons dibuixaran un raïm al cel, per recordar a tothom la tradició de menjar els dotze grans. Per acompanyar els assistents, cada campanada anirà acompanyada d'un cop pirotècnic i la dotzena donarà pas a un espectacle de tecnologia, llum i foc per donar per oficial l'entrada al 2024.

Els drons a Barcelona

L'any passat, Barcelona també va donar la benvinguda al 2023 amb un espectacle de drons dissenyat i produït també per Group F, que repeteix aquest any. A la darrera edició, però, 200 drons van enlairar-se al cel de Barcelona, més de la meitat dels que ho faran per celebrar l'entrada a aquest 2024. 

La ciutat ja està familiaritzada amb aquest tipus d'espectacles i a la Mercè 2023 també es va incloure un show 200 drons de la mà de l'empresa Flock Drone Art. L'actuació va dibuixar al cel figures relacionades amb la natura i la necessitat de cuidar el planeta i va tenir una gran acollida. 

NO T'HO PERDIS: Nadal 2023 a Barcelona: guia completa 

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Cap d’Any

    Últimes notícies

      Publicitat