Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 coses que esperem veure a la part 5 de 'La casa de papel'

Escrit per
Claudia Ibáñez
Publicitat

Si sou tan fans de la sèrie de Netflix que sabeu tot el que passa a cada temporada, us identifiqueu amb els personatges -pots descobrir qui ets en el nostre 'quiz'- i ploreu i rieu amb ells, estareu ja mossegant-vos les ungles esperant la pròxima entrega.

Hi ha males i males combinacions, però estar a casa i acabar una temporada amb la tensió de l'última part de 'La casa de paper' és molt difícil de portar. Per suportar l'espera de la cinquena entrega una mica millor, parlem de les trames obertes que ens va deixar Netflix en aquesta part de la sèrie perquè pugueu debatre a casa quin és el final ideal. Alerta spoiler!

1. Gandía i la justícia

El cap de seguretat del Banc d'Espanya intenta boicotejar l'atracament, però acaba sent ostatge de la banda, considerat pel Profesor com una valuosa arma per negociar amb la policia. De fet, en mantenir-lo amb vida aconsegueixen rescatar Lisboa.

No obstant això la banda no està d'acord a mantenir amb vida a l'assassí de Nairobi i discuteixen contínuament sobre executar-lo o no-. Sortirà Gandia amb vida d'aquesta? 

Ver esta publicación en Instagram

¡ACCIÓN! 🎬

Una publicación compartida de La Casa de Papel (@lacasadepapel) el

2. La mort de Nairobi

Un dels majors girs dramàtics de la sèrie és la mort de Nairobi a mans de Gandía. Aquest fet farà tremolar l'atracament fins als seus fonaments. La seva pèrdua, la d'un dels personatges més estimats de l'elenc posarà a prova els nervis de tots els membres.

Des de Helsinki, millor amic de Nairobi, fins a Bogotà, que al fi començava una relació amb ella, passant per Tokio i el seu sentit de la justícia i per Palermo i el seu sadisme. Tots hauran de fer un esforç per seguir endavant i guanyar la 'guerra' al crit "¡Por Nairobi!". Es mantindrà unida la banda? Salvaran l'atracament?

Ver esta publicación en Instagram

Hasta el final...⁣ ⁣ Until the end...⁣ ⁣ Até o final...

Una publicación compartida de La Casa de Papel (@lacasadepapel) el

3. La inspectora Sierra, escac i mat

El personatge més cruel i retorçat de la sèrie, Alicia Sierra, torna a sorprendre. La inspectora cap de la negociació policial amb la banda es desmarca de les institucions i confessa en una roda de premsa les tortures a Rio, culpabilitzant el govern d'Espanya i el coronel Tamayo.

Després de desmuntar la imatge pública de la policia i el govern, es llança en una carrera en solitari per atrapar el Profesor, i ho aconsegueix. La temporada acaba amb la inspectora encanonant el cap de la banda mentre diu "escac i mat, fill de puta".

Al marge de les autoritats i embarassada, què trama Alícia Sierra?

4. I l'amor?

Si alguna cosa hi ha hagut de sobres en aquesta quarta temporada, han estat trets i cops, i hi ha qui es pregunta què ha passat amb el romanç? -a part del quixotesc rescat de Lisboa-.

La història truncada de Bogotá i Nairobi no té remei, però durant la temporada es mostren algunes escenes tòrrides que queden en l'aire. Què passarà amb la gelosia de Denver? I amb els traumes de Rio? Palermo i Helsinki faran un pas més?

5. El futur dels nous personatges

La quarta part de la sèrie afegeix personatges com Antoñanzas, un policia de segona que acaba sent infiltrat del Profesor a la carpa i clau per al rescat de Lisboa. Seguirà ajudant a la banda? L'enxamparan?

I Marsella, el militar croata de poques paraules que manté al Profesor a ratlla quan creu que Lisboa ha mort i el pla ha fracassat és un dels que més evoluciona en aquesta última entrega. Quin serà el seu paper ara amb el pla amenaçat per Sierra? 

Ver esta publicación en Instagram

Este es un post en honor a Marsella y @lukaperosofficial. ⁣ This is a Marseille appreciation post.⁣ ⁣ Este é um post de agradecimento a Marselha.

Una publicación compartida de La Casa de Papel (@lacasadepapel) el

Malauradament, haurem d'esperar a la cinquena part de l'exitàs de Netflix per poder resoldre totes aquestes incògnites, però mentrestant, ja teniu tema de debat i podeu posar-hi imaginació per veure si penseu com el Profesor o si seríeu tan viscerals com Tòquio ...

NO T'HO PERDIS: 5 noves sèries que has de veure

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

Més de Time In

    Últimes notícies

      Publicitat