Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Revista Time Out Barcelona
Foto: Maria Dias

5 motius per no perdre't la nova revista Time Out en paper

Tornem amb un disseny més fresc, noves seccions i les millors recomanacions de cultura, gastronomia i oci!

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Ja queda menys perquè pugueu tornar a tenir a les vostres mans la millor revista d'oci i cultura de Barcelona. El dimecres 30 de setembre (i a partir d'aquí l'últim dimecres de cada mes) la nostra edició impresa serà de nou als bars, restaurants, teatres, cinemes i cafeteries de la ciutat per explicar-vos de primera mà el bo i millor de l'oferta cultural, d'oci i gastronòmica de la ciutat.

Per què l'heu d'anar a buscar? Us donem, com a mínim, cinc motius:

1. Disseny renovat

Durant aquests mesos, a més de seguir inspirant-vos des de casa gràcies a la nostra Time In Pocket interactiva, hem estat treballant en un nou disseny de la revista, més àgil i fresc, amb nous apartats que reflecteixen millor el nostre vincle amb la ciutat, i noves seccions, com Time In, on trobareu recomanacions sobre llibres, sèries, videojocs i altres pantalles. El disseny s'alinea amb les edicions de Londres i Madrid que, amb la de Barcelona, són les úniques revistes impreses de Time Out que es mantenen en el món.

2. Aposta per la cultura

En aquest redisseny, també hem volgut reforçar (encara més) la nostra aposta per la cultura. Per això, hem creat una macrosecció que inclou les estrenes de cinema més importants de cada mes, les obres de teatre i dansa imprescindibles, les exposicions de grans museus i petites galeries que heu de visitar i els concerts que, malgrat tot, segueixen oferint les sales de la ciutat. El nostre compromís és seguir sent la millor revista cultural de la ciutat i animar-vos a anar al cinema, al teatre i als museus, amb totes les garanties de seguretat.

3. Suport al comerç local

Ara més que mai, volem servir d'altaveu al comerç local de Barcelona. Per això, el nostre contingut estarà molt focalitzat en donar suport als artesans, creadors i comerciants que cada dia lluiten per aixecar la persiana. Els dedicarem espais propis i seran el centre de molts dels nostres reportatges. Recorrerem els barris de la ciutat de mà dels seus habitants per conèixer la seva part més autèntica, entrevistarem emprenedors, des de quiosquers a restauradors, i descobrirem, en definitiva, com és Barcelona a través dels que hi vivim.

4. Contingut molt seleccionat

Per aconseguir tot això, tenim una responsabilitat amb els continguts de qualitat. Tots els reportatges i articles que trobareu estaran signats per periodistes experts en cada matèria, des de crítics gastronòmics fins a especialistes en tendències. Si ens heu llegit en altres ocasions (gràcies!), sabreu que el nostre compromís amb la informació de qualitat és total i absolut, més encara en aquests temps complicats en què tot canvia ràpidament. Estarem al dia de tot el que succeeix a la ciutat per explicar-vos-ho amb tot el rigor possible.

5. Més fàcil de trobar

Donada la situació actual, hem decidit eliminar els punts de distribució en mà, com les sortides d'algunes parades de metro, i hem reforçat els nostres punts fixos fins a gairebé doblar-los, de manera que us serà més fàcil trobar la vostra revista. Recordeu que l'últim dimecres de cada mes, els nostres expositors en bars, restaurants, cinemes, teatres, cafeteries i oficines de la ciutat s'ompliran amb milers d'exemplars. Per no quedar-vos-en sense, consulteu en aquesta llista quin és el punt que us enxampa més a prop!

NO T'HO PERDIS: Els Time Out Markets de Lisboa, Nova York, Chicago, Boston i Mont-real ja han reobert

Últimes notícies

    Publicitat