Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Revista Time Out Barcelona
Foto: Carolina Martínez

Tornem al carrer amb la millor revista cultural de la ciutat!

L'edició impresa de Time Out es tornarà a distribuir el 30 de setembre a Barcelona i Madrid

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

L'espera s'ha fet llarga, però ja tenim data de tornada de Time Out al paper. I la tenim a tocar! El pròxim 30 de setembre, les edicions de Barcelona i Madrid sortiran al carrer, sumant-se així a l'edició de Londres (de moment són les tres úniques ciutats al món que tornen a tenir revista impresa després de sis mesos d'aturada).

A partir d'ara, cada últim dimecres de mes, tindràs a les teves mans una revista renovada, amb noves seccions i nous continguts que, mes a mes, tornarà a destacar el bo i millor de la ciutat. Seguirem vibrant amb l'oferta cultural de moment, amb els plans ideals i les recomanacions gastronòmiques i, a més, ens aproparem més al carrer, als barris i als seus protagonistes, amb històries inspiradores i de proximitat.

També inaugurem una nova secció. Recordeu quan Time Out va haver de passar a dir-se Time In per adaptar-se a la situació? Ens ha agradat la idea i la mantindrem per recomanar sèries, videojocs, apps i llibres, entre altres coses per gaudir còmodament a casa.

On trobo la revista?

La forma de fer-vos arribar la revista ha canviat. Desapareixen els punts de distribució en mà i els substituirem per més punts fixos, que afegim als que ja teníem, de manera que gairebé els doblarem. A partir del dilluns 21 de setembre podràs consultar la llista actualitzada dels llocs on podràs recollir la Time Out.

Ens veiem al carrer!

 

NO T'HO PERDIS: Els Time Out Markets de Lisboa, Nova York, Chicago, Boston i Mont-real ja han reobert



Últimes notícies

    Publicitat