Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

5 raons per veure 'White Lines', la sèrie del creador de 'La Casa de Papel'

Álex Pina llança la seva segona sèrie a Netflix i està ambientada a Eivissa

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Una sèrie ambientada a les Illes Pitiüses ja promet, però si a més aquesta conté tots els elements que ens agraden com l'amor, el misteri, la festa i l'estiu no podem perdre'ns-la. Si encara no has vist 'White Lines', la nova sèrie thriller de Netflix, et donem 5 raons perquè no triguis ni un minut més a començar-la. 

1. Perquè és un còctel de temàtiques

'White Lines' és un thriller que tracta sobre la mort d'Axel Collins, un DJ britànic que apareix sense vida a Eivissa. 20 anys després, la seva germana Zoe va a l'illa a la recerca d'una resposta. Aquesta sèrie original de Netflix se centra en aquest misteriós assassinat que, com un bon thriller, causa intriga a l'espectador des del primer capítol però, a més, també juga amb moltes subtrames diferents. Històries romàntiques i passionals entre personatges, aventures desenfrenades de la nit eivissenca, moments de diversió plens d'humor negre...

 

 

'White Lines'
'White Lines'Foto: 'White Lines' / Netflix.

2. Per la seva barreja cultural

La unió d'Álex Pina, creador de 'La Casa de Papel', i Andy Harries, productor de 'The Crown', fan que a la sèrie es barregin dues cultures completament diferents, l'anglosaxona i l'espanyola. La calidesa espanyola es complementa perfectament amb la fredor i racionalitat anglesa. Les diferències d'aquestes dues cultures fan que la seva unió sigui explosiva i més quan aquesta es produeix a causa de la festa, el sexe i les drogues. A més, és important destacar que la sèrie no té una llengua principal sinó que es desenvolupa tant en espanyol com en anglès, evidenciant encara més aquesta barreja cultural.

 

'White Lines'
'White Lines'Foto: 'White Lines' / Netflix.

3. Pels seus personatges

La sèrie compta amb actors molt variats, tant espanyols com britànics, com Laura Haddock, Nuno Lopes, Daniel Mays, Marta Milans o Juan Diego Botto, però el millor són els personatges que interpreten. 'White Lines' té personatges molt diferents i amb personalitats molt marcades que poden fer-nos sentir identificats amb moltes de les seves actituds. A més, dos dels seus personatges principals:- Zoe Collins, interpretada per Laura Haddock;- i Boxer, interpretat per Nuno Lopes-, fan un veritable gir al llarg de la sèrie i podem veure com tots dos es desmarquen completament de la personalitat que els definia en un inici arribant-se a qüestionar si la vida que tenen és la vida que volen.

 

 

'White Lines'
'White Lines'Foto: 'White Lines' / Netflix.

4. Perquè transmet bon rotllo

Tot i que està classificada com un thriller, i exceptuant les escenes de misteri i intriga, 'White Lines' transmet molt bon rotllo. La trama es desenvolupa a l'estiu i això fa que es vegin moltes situacions que podem relacionar amb els nostres moments de màxima felicitat i diversió allunyats de la rutina. De fet, això mateix volien aconseguir els productors, tal com Álex Pina ha afirmat, "el pilar de la sèrie és l’hedonisme" (dit de la doctrina moral que estableix el plaer com a fi superior i fonament de la vida). A més, l'escenari principal és Eivissa i qui es pot resistir a la festa i els paisatges paradisíacs de l'illa predilecta de tots?

  

'White Lines'
'White Lines'Foto: 'White Lines' / Netflix.

5. Perquè és perfecta per fer una marató

'White Lines' compta, de moment, amb una sola temporada composta per 10 capítols d’aproximadament una hora cadascun. Encara que la sèrie està construïda amb diferents trames, aquestes no són difícils de seguir, ja que tracten temes bastant lleugers i fan que l'espectador s'enganxi a cadascuna d'elles. Per tots aquests motius 'White Lines' és la típica sèrie ideal per començar un divendres i acabar un diumenge sense cansar-se ni avorrir-se de veure un capítol rere l'altre.

 

 

NO T'HO PERDIS: Les millors estrenes del juny a Netflix, HBO, Amazon, Disney...

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva

 


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat