Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les millors estrenes del juny a Netflix, HBO, Amazon, Disney...

De 'Dark' a 'Por trece razones', de Netflix a HBO, us portem les estrenes que no us podeu perdre aquest mes

Escrit per
Marc Andreu
Publicitat

Encara que cada vegada pensem més en les canyes a les terrasses, els primers banys a la platja i poder anar a veure els nostres amics i familiars, aquest mes de juny també tenim moltmotius per quedar-nos a casa. En els pròxims dies arriben a les principals plataformes en 'streaming' (Netflix, HBO, Movistar+, AmazonPrevalgui Vídeo, etc.) sèries molt esperades, ficcions que s'acomiaden i altres que arriben en el moment oportú. Aquí va la nostra selecció!

RECOMANAT: Les millors estrenes del mes de maig en les plataformes streaming

El niu

Fins a on estaries disposat a arribar per tenir un fill? Aquest thriller de la BBC gira entorn el Dave i la Emily, que decideixen acceptar la proposta d'una jove per a ser el seu ventre de lloguer després que la mare que havien contractat per a gestar al seu fill perdés el nadó que estaven esperant. No obstant això, la jove amaga un passat obscur. Gestació subrogada, amor, confiança, secrets... una combinació que va atrapar a més de 8 milions d'espectadors britànics. 

Data d'estrena: 2 de juny
On?: Filmin

En casa

Una sèrie creada específicament en aquests temps de reclusió. Cinc episodis dirigits per Leticia Dolera, Rodrigo Sorogoyen, Paula Ortiz, Carlos Marqués-Marcet i Elena Martín que han gravat complint amb les normes de l'estat d'alarma, només amb un mòbil, en les seves pròpies llars, sense cap repartiment (a excepció de les persones amb les quals conviuen) i en tot just unes setmanes. Cinc versions diferents d'una etapa històrica.

Data d'estrena: 3 de juny
On?: HBO


Por trece razones

Tot va començar amb el suïcidi de Hannah Baker i les cintes en les que explicava què li havia portat a aquesta situació, però quatre temporades després sembla que Clay i els seus amics encara no han trobat la pau. Després de l'assassinat de Bryce, en aquesta quarta i última temporada de la sèrie hauran de guardar el secret sobre l'assassí i plantejar-se què volen fer amb el seu futur.

Data d'estrena: 5 de juny
On?: Netflix


El presidente

Us en recordeu del FIFA Gate? Perquè aquesta sèrie, rodada a Amèrica Llatina, els EUA i Europa, explora l'escàndol esportiu que va sacsejar al món a través de la història de Sergio Jadue, el president d'un petit club de futbol xilè que va sorgir de la foscor per convertir-se en una peça clau en una conspiració de suborn de $150 milions a les mans del president de l'Associació de Futbol Argentí, Julio Grondona.

Data d'estrena: 5 de juny
On?: Amazon Prime Video

Eurovisión: La película

El 2020 passarà a la història, entre moltes altres coses, com el primer any en què s'ha cancel·lat el Festival d'Eurovisió després de més de 65 anys de celebració ininterrompuda. Aquest mateix any també s'escriurà amb el peu de pàgina on s'indicarà que es va estrenar  la primera pel·lícula sobre la mítica festa de la cançó a Europa. Es tracta d'una paròdia musical que repassa els grans 'hits' del festival dins d'una trama fictícia on es busca el futur representant d'Islàndia. Una entretinguda i àcida comèdia protagonitzada per Will Ferrell, Rachel McAdams i col·laboracions com Demi Lovato o Pierce Brosnan. Ah i no et perdis 'Vocalno Man', el tema que acompanya la pel·lícula i fa olor de cançó de l'estiu.

Data d'estrena: 26 de juny
On?: Netflix

Trackers

Adaptació de la novel·la negra de l'aclamat autor Deon Meyer. Filmada a Sud-àfrica, entrellaça hàbilment tres trames en un sofisticat thriller ple d'acció per tot el país, que es troba de manera explosiva amb una conspiració violenta a Ciutat del Cap. Crim organitzat, contraban de diamants, seguretat nacional, rinoceronts negres, la CIA i un complot terrorista internacional.

Data d'estrena: 6 de juny
On?: HBO 


Podría destruirte

Protagonitzada per Michaela Coel, es tracta d'una sèrie intrèpida, honesta i provocativa que explora la qüestió del consentiment sexual en la vida contemporània i com, en el nou panorama de cites i relacions, fem distinció entre alliberament i explotació.

Data d'estrena: 8 de juny
On?: HBO


La ruta del dinero

Aclamada com una de les millors sèries nòrdiques dels últims deu anys, arriba ara a Filmin. El seu creador és Jeppe Gjervig Gram, un dels guionistes de la magnífica 'Borgen', i es centra en les trames i el joc brut de les grans multinacionals. Quan el cos d'un treballador ucraïnès és trobat sense vida en un dels parcs eòlics de l'empresa d'energies renovables Energreen, un policia comença a investigar les condicions de treball d'aquesta companyia i el seu sospitós creixement en els últims anys.  

Data d'estrena: 9 de juny
On?: Filmin

The Head

Claustrofòbia, fred, suspens... podríem estar parlant d'aquests mesos de confinament, però no. És la trama d'aquests sis episodis de 50 minuts que us traslladaran a la gèlida Antàrtida, concretament a l'estació Polaris VI, on científics que investiguen el canvi climàtic han desaparegut o han estat assassinats. Una producció hispanoasiàtica, amb diàlegs en anglès, danès i suec i amb Álvaro Morte (‘La casa de paper’) en el repartiment. 

Data d'estrena: 12 de juny
On: Orange TV

Los 100

En un futur que cada vegada sembla menys distòpic, i després de la destrucció del planeta per una apocalipsi nuclear, cent joves delinqüents són triats per deixar l'estació espacial gràcies a la qual han sobreviscut i tornar a la Terra. La sorpresa arriba quan descobreixen que va haver-hi supervivents, i que no els faran gens fàcil la seva existència. La sèrie s'acomiada amb aquesta setena temporada plena d'esperats retrobaments i vibrants batalles.


Data d'estrena: 15 de juny
On?: SyFy

Dark

Quan es va estrenar en 2017 van ser molts els que trobaven similituds amb 'Stranger Things'. El temps ha demostrat que poc tenien de semblança, a excepció d'una estètica dels vuitanta més que evident. 'Dark', no sols ha estat la producció alemanya més reeixida de Netflix sinó que els usuaris l'han considerat la millor sèrie de la història de Netflix.  

En poques setmanes arriba la tercera i última temporada d'una sèrie amb molts enigmes i misteris per resoldre. S'estrenarà el dissabte 27 de juny i no és un dia qualsevol, dins de la ficció es considera del dia de l'apocalipsi. 


Data d'estrena: 27 de juny
On?: Netflix



The Great

Aquesta esperadísima comèdia satírica sobre Catalina La Gran protagonitzada per Elle Fanning sembla que per fi arribarà a les nostres pantalles aquest mes. Creada i escrita per Tony McNamara, nominat a l’ Óscar per 'La favorita', s'estrenarà en Starzplay, una de les plataformes de streaming de més recent creació. 

Data d'estrena: 18 de juny
On?: Starplayz

NO T'HO PERDIS: 100 pel·lícules gratis al We are One, el nou festival de cinema online

Les millors idees d'oci i cultura per fer a casa a la nova Time In Pocket interactiva


Time Out Love Local campaign logo

La campanya Love Local de Time Out dona suport als negocis d'oci i cultura de Barcelona. Descobreix com pots ajudar a salvar els llocs que fan de Barcelona una ciutat genial

Últimes notícies

    Publicitat