Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

8 rutes gratis per conèixer els mobles antics i de disseny més emblemàtics de Barcelona

L'Associació per a l'Estudi del Moble ofereix vuit itineraris per 16 espais icònics entre el 25 i el 29 de maig

Escrit per
Miquel Blanes
Publicitat

L'Associació per a l'Estudi del Moble ha organitzat vuit rutes per tota Barcelona per donar a conèixer els espais més emblemàtics de la ciutat relacionats amb els mobles antics i de disseny. Els itineraris inclouen visites a tallers, comerços, fabricants, espais històrics i museus. Totes les activitats són gratuïtes i es realitzaran entre el 25 i el 29 de maig. Algunes són lliures i altres guiades i, per tant, requereixen inscripció prèvia.

Quatre rutes per barris

Els quatre primers itineraris se centraran en espais de determinats barris. El primer serà a l'Eixample dret, amb les visites a la Llibreria Antiquària Balagué, la botiga d'antiguitats Clavell & Morgades i la galeria Artur Ramon Art. El segon recorrerà el Gòtic, passant pel Museu Frederic Marés, l'Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona i el Centre d'Artesania de Barcelona. El tercer, a Gràcia, farà parades a l'empresa de disseny Mobles 114, l'Estudi Oleguer Sunyent i el Palau d'Antiguitats. L'últim d'aquesta categoria tindrà com a protagonista la Rambla Catalunya, amb les visites a les instal·lacions de Gancedo i la galeria Gothsland.

Quatre rutes temàtiques

Les rutes restants s'organitzaran segons quatre eixos temàtics: disseny, restauració, contemporani i art català. Amb aquestes activitats es visitarà l'Escola Universitària de Disseny i Enginyeria de Barcelona, la Fundació Enric Miralles, el Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya, la Casa Bloc i el Museu Nacional d'Art de Catalunya.

 

La llista de rutes

Ruta 1, Eixample Dret: Clavell & Morgades Antiguitats, Balagué Llibreria Antiquària i Artur Ramon Art.

Ruta 2, Gòtic: Museu Frederic Marès, Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona i Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona.

Ruta 3, Gràcia: Mobles 114, Estudi Oleguer Junyent i Palau Antiguitats.

Ruta 4, Rambla Catalunya: Gancedo i Gothland.

Ruta 5, Diseny: Elisava i Fundació Enric Miralles.

Ruta 6, Restauració: Centre de Restauració de Béns Mobles de Catalunya (CRBMC).

Ruta 7, Contemporani: Casa Bloc.

Ruta 8, Art Català: Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC).

Pots consultar els horaris de totes les activitats al web de L'Associació per a l'Estudi del Moble.

NO T'HO PERDIS: 10 edificis d'arquitectura singular del patrimoni de Barcelona

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, ​​amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat