Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 9 noves paraules sexuals en català que ens fan trempar
Notícies / Sexe i Cites

9 noves paraules sexuals en català que ens fan trempar

sexe, sexi, sexy, petons, boques

Us agrada cardar en català? Ara que el TERMCAT ha inclòs una trentena llarga de noves paraules i expressions relacionades amb el sexe –projecte en què Time Out Barcelona va col·laborar, dins dels 510 nous termes catalans normalitzats–, us llistem les que més ens agraden. Poseu-vos còmodes:

1 - Brollada

Ejaculació femenina en què s'expulsa de cop una gran quantitat de líquid ejaculatori.

2 - Gola vibrant

Pràctica de sexe oral consistent a emetre un so gutural suau i continuat al mateix temps que s'estimulen amb la boca els genitals de la parella, amb l'objectiu d'intensificar l'excitació.

3 – Kokigami

Joc eròtic d'origen japonès que consisteix a embolicar el penis amb una disfressa de paper.

4 - Orgasme esportiu

Orgasme femení que es produeix mentre es fa exercici físic.

5 - Pèting

Conjunt de pràctiques sexuals sense penetració, que poden incloure des de petons, carícies i abraçades fins a la masturbació o el sexe oral.

6- Ressaca sexual

Conjunt de seqüeles físiques i emocionals, com ara dolor muscular, dolor genital, mal de cap o somnolència, que s'experimenten després de tenir relacions sexuals intenses.

7- Sexe vainilla

Conjunt de pràctiques sexuals considerades convencionals o dins la normativa, en què no tenen cabuda elements propis del BDSM o del fetitxisme, ni altres comportaments alternatius.

8- Veganisme sexual

Corrent dins el veganisme consistent a mantenir relacions sexuals exclusivament amb altres vegans.

9 – Zentai

Mallot molt ajustat de fibra sintètica, sovint d'elastà, que cobreix el cos sencer, generalment incloent-hi el cap, els peus i les mans, que s'utilitza com a fetitxe en determinades pràctiques sexuals.

NO T'HO PERDIS: 48 idees per gaudir del sexe a Barcelona 

Advertising
Advertising

Comentaris

0 comments