Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 9 noves paraules sexuals en català que ens fan trempar
sexe, sexi, sexy, petons, boques
FOTO: Shutterstock

9 noves paraules sexuals en català que ens fan trempar

Advertising

Us agrada cardar en català? Ara que el TERMCAT ha inclòs una trentena llarga de noves paraules i expressions relacionades amb el sexe –projecte en què Time Out Barcelona va col·laborar, dins dels 510 nous termes catalans normalitzats–, us llistem les que més ens agraden. Poseu-vos còmodes:

1 - Brollada

Ejaculació femenina en què s'expulsa de cop una gran quantitat de líquid ejaculatori.

2 - Gola vibrant

Pràctica de sexe oral consistent a emetre un so gutural suau i continuat al mateix temps que s'estimulen amb la boca els genitals de la parella, amb l'objectiu d'intensificar l'excitació.

3 – Kokigami

Joc eròtic d'origen japonès que consisteix a embolicar el penis amb una disfressa de paper.

4 - Orgasme esportiu

Orgasme femení que es produeix mentre es fa exercici físic.

5 - Pèting

Conjunt de pràctiques sexuals sense penetració, que poden incloure des de petons, carícies i abraçades fins a la masturbació o el sexe oral.

6- Ressaca sexual

Conjunt de seqüeles físiques i emocionals, com ara dolor muscular, dolor genital, mal de cap o somnolència, que s'experimenten després de tenir relacions sexuals intenses.

7- Sexe vainilla

Conjunt de pràctiques sexuals considerades convencionals o dins la normativa, en què no tenen cabuda elements propis del BDSM o del fetitxisme, ni altres comportaments alternatius.

8- Veganisme sexual

Corrent dins el veganisme consistent a mantenir relacions sexuals exclusivament amb altres vegans.

9 – Zentai

Mallot molt ajustat de fibra sintètica, sovint d'elastà, que cobreix el cos sencer, generalment incloent-hi el cap, els peus i les mans, que s'utilitza com a fetitxe en determinades pràctiques sexuals.

NO T'HO PERDIS: 48 idees per gaudir del sexe a Barcelona 

Share the story
Últimes notícies
    Advertising