Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
seients Camp Nou
Foto: Wallapop / Adonis F

A la venda a Wallapop una desena de seients del Camp Nou per 200 euros cadascun

A més, a l'aplicació també es poden comprar trossos de gespa i cartells de l'emblemàtic estadi del Barça

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

L'enderrocament per la renovació del Camp Nou va suposar per molts culers un acomiadament ple de nostàlgia. Alguns van anar a fer fotografies abans de les obres per tenir un record de l'estadi, altres van anar per presenciar-les el dia que les van començar i d'altres van veure una oportunitat de negoci. Setmanes després de l'inici del projecte de renovació del Camp Nou, un usuari ha posat a la venda a l'aplicació de productes de segona mà, Wallapop, una desena de suposats seients de l'estadi. A més, aquests no són gens econòmics, si compreu tots alhora són 1.500 euros, però si els compreu per unitat, aquesta surt encara més cara, a 200 euros.

Segons l'usuari Adonis F, aquest assegura que els seients són autèntics i els promociona com a autèntiques peces per a col·leccionistes, un argument amb el qual justifica el preu dels articles. De moment, el F.C. Barcelona no s'ha pronunciat al respecte, tot i que, abans d'iniciar les obres de l'estadi, el club va anunciar que posarien a la venda alguns elements d'aquest perquè els culers poguessin tenir a casa un tros de la història del Barça. Malgrat això, aquesta venda es faria de forma oficial a través del club, on els socis tindrien prioritat, a més de gaudir de descomptes.

A més dels seients, a Wallapop podreu trobar altres articles del Camp Nou com poden ser trossos de gespa i cartells. Un usuari va posar a la venda un cartell de la boca 323 per 1.850 euros, tot i que l'anunci ja no es troba disponible a l'aplicació. Si sou culers entregats, a mesura que avancin les obres el club anunciarà la venda d'objectes de l'estadi a través de les seves xarxes oficials, però de moment, si voleu seguir com van avançant les obres del Camp Nou, les podeu observar en directe des de la pàgina web del Barça.

NO T'HO PERDIS: El Barça jugarà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys la temporada 2023-2024

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat