Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Outlet Arapiles, Madrid
Foto: El Corte InglésOutlet Arapiles, Madrid

Adeu a aquest outlet emblemàtic de Barcelona de més de 4.500 metres quadrats

Era un establiment molt popular al barri i entre els barcelonins, ja que oferia productes a preus molt assequibles

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si fa unes setmanes vam anunciar que El Corte Inglés tornava en forma de supermercat a l'edifici de Francesc Macià que va acollir la cadena durant molts anys, ara anunciem l'acomiadament d'un dels 'outlets' més coneguts de la marca a Barcelona. L'emblemàtic establiment d'El Corte Inglés a la Meridiana va abaixar la persiana per sempre aquest dissabte amb descomptes del 50% per acomiadar-se de la ciutat.

Hipercor, el propietari de l'equipament, va posar en venda l'edifici de 4.700 metres quadrats fa uns mesos tot i que encara no se sap qui és el comprador oficial ni quin serà el seu futur ús. Fins ara, l'edifici acollia El Corte Inglés, un gimnàs de la cadena VivaGym i un supermercat Hipercor que es troba en un edifici separat i que continuarà en funcionament.

El corte ingles outlet
Foto: Tripadvisor

L'outlet era un establiment molt popular al barri i entre els barcelonins que oferia productes d'El Corte Inglés d'altres temporades a preus molt més assequibles. Amb el tancament del local, ara només hi ha un outlet de la cadena madrilenya a Barcelona: la cinquena planta d'El Corte Inglés de Can Dragó, a poc més d'un quilòmetre del de la Meridiana. Aquest espai de 2.200 metres quadrats va començar a funcionar l'any 2019, el que va fer que el centre de la Meridiana ja no fos l'únic outlet del grup a la ciutat i baixés notablement la seva activitat.

Altres edificis d'El Corte Inglés desapareguts a Barcelona

El de Meridiana no és l'únic edifici de Barcelona que el grup ha venut en els últims anys. El 1986, El Corte Inglés va comprar l'edifici de Francesc Macià on va estar més de tres dècades fins que el va vendre el passat 2021 en mig de les restriccions a l'activitat comercial per la covid. Ara, el bloc tornarà a obrir sota el nom d'Aura, un edifici d'oficines d'alta gamma i es reservarà la planta baixa per acollir diverses botigues i el supermercat gurmet d'El Corte Inglés.

L'empresa també va vendre un any després l'emblemàtic edifici de l'avinguda del Portal de l'Àngel que, a més d'acollir durant molts anys els grans magatzems, anys enrere van ser les conegudes Galerías Preciados. Actualment, l'immoble té una part dedicada al comerç i una altra a diverses oficines i ja no queda rastre dels productes d'El Corte Inglés que van ocupar l'espai durant uns anys.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'abril

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat