Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Pavelló d'Itàlia
Foto: Ajuntament de BarcelonaPavelló d'Itàlia

Adeu al Pavelló d'Itàlia de Montjuïc (l'Ajuntament prepara el seu enderroc)

La regidora del districte qualifica d'"insalvable" la infraestructura per "un defecte de naixement"

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Es tracta d'una de les estructures més singulars de l'actual recinte de Montjuïc, un edifici situat a l'esquerra només passar les fonts en direcció al MNAC. Però ara, aquest edifici sembla que té els dies comptats.

Segons avança Betevé, l'Ajuntament ha obert un expedient per enderrocar el Pavelló d'Itàlia de la Fira de Barcelona. La regidora del districte Raquel Gil ha explicat que la instal·lació "té un defecte de naixement", perquè la seva ubicació està qualificada de zona verda. Això impediria construir-hi o renovar l'equipament per transformar-lo en una instal·lació esportiva, tal com reclamen les associacions de veïns. "És insalvable i, per tant, hem iniciat un expedient d'enderroc", ha conclòs la regidora durant el consell de barri de la Font de la Guatlla celebrat dilluns.

Actualment, al recinte ja entrenen algunes associacions esportives, però per cedir l'edifici caldria executar unes reformes que, segons l'Ajuntament, no es poden realitzar, contràriament al que s'havia estipulat en el mandat anterior.

El Pavelló d'Itàlia compta amb 2.400 metres quadrats i una estructura de 14 metres d'alçària, un espai que ajudaria a pal·liar el dèficit d'equipaments esportius del barri, tot i que ara s'enfronta a un contratemps que, de moment, sembla insalvable.

Pavelló d'Itàlia
Foto: Ajuntament de BarcelonaPavelló d'Itàlia

NO T'HO PERDIS: així serà la Barcelona del futur

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions de lleure i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat