Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Expo Coca-Cola
Foto: Coca-Cola

Així celebra Coca-Cola els seus 70 anys de presència a Barcelona

L'empresa ha preparat una exposició de lliure accés amb 45 objectes icònics i altres sorpreses

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Ens hem de remuntar fins a 1953, any en què les primeres ampolles de Coca-Cola de tot l'Estat van començar a sortir de la fàbrica situada al carrer Almogàvers del Poblenou. 70 anys després la marca ha volgut celebrar l'efemèride amb una mostra molt especial.

45 peces icòniques provinents de col·leccions privades formaran una exposició commemorativa que repassa les set dècades d'història de la marca al nostre país. La mostra repassa les fites més importants i l'evolució del producte que s'ha convertit en tota una icona de la cultura de masses.

Exposición Coca-Cola
Foto: Coca-Cola

L'exposició gratuïta ja es pot visitar al centre comercial de l'Illa Diagonal i compta amb ampolles històriques, a més d'anuncis que repassen les diferents èpoques i estils publicitaris que ha travessat la marca, i tot envoltat del tradicional color vermell que sempre acompanya a la beguda.

Tothom que vulgui visitar l'exposició s'haurà d'afanyar perquè només romandrà oberta del 5 al 16 de setembre. Més tard, els objectes i la mostra es traslladaran a la fàbrica que la marca té a Martorelles, una de les sis que hi ha a Espanya.

Exposición Coca-Cola
Foto: Coca-Cola

NO T'HO PERDIS: les millors exposicions que pots veure a Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat