Notícies

Així és com pots veure gratis el nou Movistar Plus+ (només 7 dies)

La plataforma s'obre per primer cop a tothom sense introduir les dades de pagament

Laia Jordà Sánchez
Redactora
La Mesías / Serielizados
La Mesías / Serielizados
Publicitat

La sèrie completa de 'La Mesías', les històries de crims reals de Carles Porta 'Luz en la oscuridad' o 'Super Mario Bros: la pel·lícula' són alguns dels continguts que ara podreu veure de franc a Movistar Plus+. Durant set dies, la nova plataforma de Movistar Plus+, que es va estrenar el passat 1 d'agost, posarà els seus continguts oberts per a tothom durant set dies. Per accedir-hi, només haureu de registrar-vos amb la vostra adreça de correu electrònic, sense necessitat d'introduir les dades de pagament.

El període estarà obert entre el 23 i el 29 de novembre, una iniciativa que forma part de les promocions de la plataforma pel Black Friday. El període de prova començarà a comptar a partir del dia que us registreu i, quan s'acabi la setmana inclosa dins la promoció qui vulgui podrà subscriure's per 14 euros al mes.

Quins continguts entren a l'oferta?

L'oferta inclou tots els continguts de la nova plataforma de 'streaming'. Si sou fanàtics de l'esport, durant aquests dies podreu veure el partit del Barça-Porto de Champions, l'Atlético de Madrid-Mallorca de LaLiga i diversos partits de les lligues Endesa, Eurolliga i NBA de bàsquet. Per altra banda, també podreu veure una pel·lícula d'estrena al dia, sèries originals i internacionals, com 'La unidad' i 'Yellowjackets' i els títols més destacats del mes. A més, l'entreteniment també està present amb programes com 'La Resistencia', 'Ilustres Ignorantes' i 'That's My Jam', entre molts altres.

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de novembre als cinemes de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat