Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Mesías / Serielizados
La Mesías / Serielizados

Així és com pots veure gratis el nou Movistar Plus+ (només 7 dies)

La plataforma s'obre per primer cop a tothom sense introduir les dades de pagament

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

La sèrie completa de 'La Mesías', les històries de crims reals de Carles Porta 'Luz en la oscuridad' o 'Super Mario Bros: la pel·lícula' són alguns dels continguts que ara podreu veure de franc a Movistar Plus+. Durant set dies, la nova plataforma de Movistar Plus+, que es va estrenar el passat 1 d'agost, posarà els seus continguts oberts per a tothom durant set dies. Per accedir-hi, només haureu de registrar-vos amb la vostra adreça de correu electrònic, sense necessitat d'introduir les dades de pagament.

El període estarà obert entre el 23 i el 29 de novembre, una iniciativa que forma part de les promocions de la plataforma pel Black Friday. El període de prova començarà a comptar a partir del dia que us registreu i, quan s'acabi la setmana inclosa dins la promoció qui vulgui podrà subscriure's per 14 euros al mes.

Quins continguts entren a l'oferta?

L'oferta inclou tots els continguts de la nova plataforma de 'streaming'. Si sou fanàtics de l'esport, durant aquests dies podreu veure el partit del Barça-Porto de Champions, l'Atlético de Madrid-Mallorca de LaLiga i diversos partits de les lligues Endesa, Eurolliga i NBA de bàsquet. Per altra banda, també podreu veure una pel·lícula d'estrena al dia, sèries originals i internacionals, com 'La unidad' i 'Yellowjackets' i els títols més destacats del mes. A més, l'entreteniment també està present amb programes com 'La Resistencia', 'Ilustres Ignorantes' i 'That's My Jam', entre molts altres.

NO T'HO PERDIS: El millor de la cartellera de novembre als cinemes de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat