Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sala immersiva del Museu Digital
Foto: Clara RuizSala immersiva del Museu Digital

Així és el museu digital del modernisme que ha obert dins la Casa Amatller

Aquest nou espai dins l'emblemàtic edifici modernista ens explica la història de la ciutat amb realitat virtual i activitats immersives

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

Heu visitat algun cop la Casa Amatller? No és només un dels edificis més bonics de la ciutat, sinó també un clar símbol del Modernisme. Potser no sabíeu, però, que aquesta icònica casa té un antic jardí que ara s'ha convertit en un Museu Digital, pretén narrar la història de la Barcelona actual i els canvis que el moviment modernista va suposar per l'art, l'arquitectura i la vida a la ciutat. 

Quins espais podeu visitar al Museu Digital?

El museu té dues plantes i un total de 2000 m² d'exposició. La planta de dalt acull una exposició permanent sobre la Barcelona del 1900, on s'explica la fundació de la casa i la història de la família Amatller. Es constitueix de diferents sales, cadascuna amb un concepte diferent, on hi ha des de projeccions fins a espais infantils on els més petits poden conèixer els personatges protagonistes de l'exposició. 

L'exposició del Museu Digital
Foto: Clara RuizL'exposició del Museu Digital

La planta de baix està dedicada a exposicions temporals. Per estrenar-se, el museu presenta 'Dracs del modernisme', una narració sobre la figura del drac a la ciutat i a la identitat catalana. L'exposició compta amb una sala immersiva, que destaca pel fet especial que té una cúpula, i una altra de realitat virtual, on podeu gaudir d'un vol màgic junt amb un dels petits dracs de la casa. 

Com puc accedir al museu?

Ara podeu fer una visita ampliada que inclou la Casa Museu i el Museu Digital, de dilluns a diumenge de 10 h a 19 h. El preu de les entrades varia entre els 19 i els 29 euros

NO T'HO PERDIS: Els museus de Barcelona que obren gratis el diumenge

Llegeix el número de maig de Time Out Barcelona, ​​amb entrevistes, reportatges y les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat.

Últimes notícies

    Publicitat