Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Gola de Les Heures
Foto: Wikiloc

Així és el paradís natural amagat al que voldreu escapar (i està molt a prop de Barcelona)

Aquesta piscina natural és una de les més boniques de la província de Barcelona i compta amb una espectacular cascada

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Amb la calor que està fent a Barcelona, molta gent marxa de la ciutat per refrescar-se i allunyar-se de les altes temperatures. Catalunya està plena de racons naturals espectaculars, i un d'ells està amagat al municipi de Santa Maria de Merlès. Per aquí passa la Riera de Merlès, un corrent fluvial que neix prop del Molí de la Moreta i que passa pel Ripollès, el Berguedà, Osona i el Bages. Al llarg del seu extens recorregut s'amaga una de les piscines naturals més boniques de Catalunya.

La Gola de Les Heures, una piscina natural envoltada de natura que, a més de l'aigua transparent, destaca per l'espectacular cascada que la presideix. A més, al seu un entorn protegit, moltes espècies l'han escollit com a habitat permanent, pel que si aneu, és molt probable que veieu a alguna nodria mentre descanseu.

Aquest paradís natural està a una hora i mitja de Barcelona, molt a prop de la ciutat de Berga. Si després de gaudir de la natura encara teniu ganes d'anar a altres piscines naturals, al llarg d'aquesta n'hi ha d'altres com la de Pedret, famosa per tenir una de les aigües més fredes de la comarca, o el Gorg de Salt, ideal pels amants de l'adrenalina i els salts.

NO T'HO PERDIS: Les millors piscines descobertes de Barcelona

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Estiu

    Últimes notícies

      Publicitat