Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sexo en Nueva York
Foto: 'Sexo en Nueva York'

Així és el primer local de 'brunch' inspirat en la famosa sèrie 'Sexo en Nueva York' de Barcelona

'Brunch and the City' recrea un bar dels noranta a Nova York i tots els plats estan inspirats en les quatre protagonistes de la sèrie

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Si sou més de la Carrie, la Charlotte, la Samantha o la Miranda aquí no és important, el que de veritat ens interessa és que sigueu fanàtics de 'Sexo en Nueva York'. La sèrie es va estrenar l'any 1998 i, més de dues dècades després, continua com a font d'inspiració per a noves sèries i pel·lícules, així com per a dissenyadors d'arreu del món que creen col·leccions al voltant de l'estil de Carrie Bradshaw, interpretada per Sarah Jessica Parker.

Sexo en Nueva York
Foto: 'Sexo en Nueva York'

Els estilismes de la sèrie es van convertir en els principals protagonistes, però, si alguna cosa també va posar de moda 'Sexo en Nueva York' van ser els còctels. Les quatre amigues xerraven del seu dia a dia mentre prenien Cosmopolitans a alguns dels bars més exclusius de la ciutat. Al llarg dels anys, molts establiments han afegit a la carta còctels inspirats en la sèrie i, ara, un nou brunch de Barcelona no només ha volgut recrear els còctels, sinó tota l'atmosfera d'un dels locals de Nova York dels noranta on les quatre amigues parlaven de les seves aventures amoroses, els problemes al treball i molt més.

Al número 103 del carrer Aragó es troba el primer local de 'Brunch and the City', un establiment de brunch que ofereix plats internacionals perquè els clients els assaboreixin envoltats de fotografies de les protagonistes de la sèrie. Totes les opcions de la carta han nascut d'associacions que el Henry, el seu propietari, ha fet de diversos aliments amb cada personatge. A més dels clàssics 'pancakes', les torrades d'alvocat i el té matcha, també s'hi pot tastar el 'Carrie', una mena de vaixell de pa de formatge i rovell d'ou per sobre, i el 'Syrniki', un plat de l'est d'Europa que consisteix en una mena de creps fetes de formatge 'cottage', farina, ous i sucre.

L'art també està present

Com a la sèrie, l'art també està molt present dins l'establiment. Les parets de 'Brunch and the City' estan decorades amb les fotografies de les quatre amigues que estan intercalades amb altres obres de diversos artistes contemporanis que estan a la venda. Tot i que encara no ha entrat en funcionament, la planta inferior del local també estarà destinada a acollir esdeveniments artístics com exposicions, tallers, xerrades i presentacions de llibres, entre d'altres. A més, si voleu deixar la vostra petjada, també ho podeu fer als lavabos de la mateixa planta, on podeu firmar en alguna de les seves parets al costat d'altres amants de 'Sexo en Nueva York'.

Frases icòniques

La sèrie ha influenciat molts dels productes audiovisuals, tèxtils i gastronòmics posteriors a la seva estrena, així com el vocabulari de diverses generacions. "T'estimo, però m'estimo més a mi" i "si et fan l'amor malament ua vegada és culpa seva, si passa dues vegades, ja és teva" són algunes de les frases de la sèrie que s'han estampat a samarretes, dessuadors, agendes i molt més i que han estat tot un èxit. Dins de 'Brunch and the City' també les fan sevir i tenen a la venda una sèrie de dessuadores amb alguns d'aquests slògans. 

NO T'HO PERDIS: Les millors cafeteries de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat