Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Així és el tràiler de ‘Black is King’: la pel·lícula de Beyoncé i Disney

Es tracta d'un "àlbum visual' i s'estrenarà el pròxim 31 de juliol a la plataforma de Disney+

Clara Martorell
Escrit per
Clara Martorell
Publicitat

Beyoncé llança un àlbum visual al costat de la plataforma Disney+. 'Black is King' és una peça audiovisual, s'aproxima a una pel·lícula, i està dirigida, escrita, i produïda per la mateixa cantant i inspirada en la banda sonora del 'remake' del clàssic 'El Rei Lleó’ (2019). El disc conté versions noves d'algunes cançons i també afegeix cançons originals com 'Spirit' o 'Bigger'.

La reina del pop té una relació especial amb la pel·lícula, ja que l'any passat va participar en l'àlbum ‘The Lion King: The Gift’, un disc amb una banda sonora a part de la pel·lícula, al costat d'altres artistes com Jay-Z, Blue Ivy Carter o Pharrell Williams entre altres. A més, també va posar veu al personatge de Nala a la pel·lícula estrenada al 2019.

 

Vídeo: 'Spirit' - Beyoncé ('The Lion King - The Gift')

 

Segons la plataforma audiovisual, el nou disc "és un monument a la cultura negra" i "una unió de creences compartides entre generacions", i subratlla que, tant per a ells com per a Beyoncé, donar veu a la cultura negra és una cosa molt important. De fet també apunten que la pel·lícula es va produir amb un repartiment i un equip que representa "diversitat i  inclusió".

L'àlbum visual arribarà a la plataforma Disney+ el 31 de juliol i estarà disponible a tot el món però, si us heu quedat amb les ganes de veure’l... aquí us deixem un avanç.

 

Vídeo: Tràiler 'Black is King'

Últimes notícies

    Publicitat