Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Espai Nu
Foto: Victoria Gil / Espai Nu

Així és Espai Nu, un nou concepte que inclou bar, espai creatiu i mercat de decoració que ha obert a l'Eixample

El local també ofereix diversos tallers per intercanviar idees i projectes amb altres persones

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Barcelona acull noves obertures gairebé cada dia i cada cop són més els locals que presenten projectes innovadors que van més enllà del concepte de botiga tradicional. El nou local de Bobo Choses, a més de ser una botiga de roba, també inclou una zona artística interactiva; la 'flagship' de Kleta que inclou un taller de reparació de bicicletes amb una cafeteria integrada; i ara també s'afegeix a la llista l'Espai Nu, un espai dinàmic que acaba d'aixecar la persiana a l'Eixample.

Espai Nu
Foto: Victoria Gil / Espai Nu

L'Espai Nu, que es troba al número 96 del carrer del Bruc, inclou un bar, un mercat, una zona de tallers i La Peixera, un espai creatiu amb identitat col·laborativa. El local ha incorporat diferents disciplines com la gastronomia, la decoració, la creativitat i l'aprenentatge en un mateix espai que s'interrelacionen per "donar visibilitat al talent imperfet", tal com expliquen els seus creadors.

Les quatre zones ofereixen serveis diferents: El Bar és l'oferta de degustació gastronòmica de l'espai; El Mercat posa a disposició de tothom una selecció de diversos objectes de decoració i de disseny exclusiu amb el desenvolupament artesanal com a principal protagonista; Els Tallers és una zona destinada a l'intercanvi d'idees, aptituds i talents amb altres persones per alimentar la capacitat d'aprenentatge; i La Peixera, que és un espai creatiu pensat per deixar-nos portar per la intuïció.

Espai Nu
Foto: Victoria Gil / Espai Nu

L'establiment està obert al públic de dimarts a dissabte des de les 8.30 h a les 23.30 h i els tallers donaran el tret de sortida el pròxim 6 d'abril amb 'The yoga club'. L'activitat inclourà una sessió de ioga a les 10.30 h amb un 'brunch', música i teràpies de bellesa, entre d'altres. El següent taller tindrà lloc el 13 d'abril i serà dirigit als més petits, tot i que els pares també podran assistir-hi i gaudir d'un bon cafè o vermut. Per reservar plaça ho podeu fer a través d'aquest formulari.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona a l'abril

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat