Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bobo Choses
Foto: Bobo Choses

Aquest local històric de Barcelona acull la botiga insígnia de Bobo Choses (amb una zona artística interactiva)

La firma de roba barcelonina fomenta la diversió i la creativitat a través de la moda i l'art

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

És impossible separar la moda de l'art i la creativitat. Crear col·leccions tèxtils innovadores requereix moltes referències artístiques i tècniques i aquesta marca catalana no només ho ha aplicat als seus dissenys, sinó que ha inaugurat la seva botiga insignia inspirada en aquesta parella inseparable: la moda i la creativitat. Bobo Choses ha obert la seva 'flagship' (botiga insígnia) al local que va acollir durant molts anys la històrica tapisseria Gancedo, un espai de 250 metres quadrats al número 97 de Rambla Catalunya.

Bobo Choses
Foto: Bobo Choses

Dins l'espai, el concepte 'have fun' (passa-t'ho bé) és el protagonista: la botiga disposa d'una zona de tallers, una àrea de jocs per als més petits i una zona d'expressió artística interactiva que fomenta la creativitat en els infants i la importància de connectar amb el nen interior en el cas dels adults. Tots els espais creatius s'han dissenyat en col·laboració amb artistes locals com Colapso Studio, Rumu Studio i Casa Chinchilla, entre d'altres.

Bobo Choses
Foto: Bobo Choses

Dins l'espai també hi ha exposades les diferents col·leccions de roba per a infants i adults que també es basen en l'experiència que vol transmetre la firma: promoure la diversió a través de l'art i la moda. Els colors vius i els característics patrons de Bobo Choses són els protagonistes de les samarretes, pantalons i altres peces de roba repartides per tot l'espai. Entre els espais expositius, també està a la venda la nova col·lecció de primavera, que també està inspirada en contes i poemes creats i il·lustrats per la mateixa marca.

Bobo Choses
Foto: Bobo Choses

Bobo Choses ha renovat l'espai amb una inversió de 500.000 d'euros i ha conservat la icònica façana de fusta, que forma part del patrimoni arquitectònic dels comerços emblemàtics de la ciutat des de 2016. Una gran cortina amb una cara somrient és l'únic element que trenca l'estètica de la façana original i que s'encarrega de donar la benvinguda des del carrer als clients.

Una marca barcelonina i sostenible

La firma barcelonina es va fundar l'any 2009 amb la creació de peces singulars i acolorides per a infants, un concepte que va evolucionar i va passar a convertir-se en una marca també amb roba per a adults. A més de fomentar la creativitat, un dels principals objectius de Bobo Choses és la sostenibilitat i la producció ètica i de proximitat. Totes les seves peces estan fetes amb teixits orgànics de cotó i materials reciclats i estan fabricades a Espanya i Portugal.

Bobo Choses
Foto: Bobo Choses

La nova 'flagship' a Barcelona es va inaugurar fa uns dies i va comptar amb algunes cares conegudes com la de Rigoberta Bandini, que va penjar algunes fotografies de l'esdeveniment al seu compte d'Instagram. Aquest és el segon espai de Bobo Choses a Barcelona després que el 2018 inaugurés la seva primera botiga física al Born.

NO T'HO PERDIS: Els millors mercats de vintage i segona mà de cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat