Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
La Villa Barcelona
Foto: La Villa Barcelona

Així és la nova discoteca que obre al centre de Barcelona

El número 257 del carrer Còrsega oferirà a partir d'aquesta setmana una nova oferta d'oci nocturn

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

No tot són tancaments en el sector de l'oci nocturn i en el ecosistema de discoteques de Barcelona. Un nou local acaba d'obrir portes en el cor de l'Eixample, un nou establiment que busca centrar-se en el "públic de qualitat".

Apunteu el nom per si sou els primers a descobrir la pròxima discoteca de moda. Es diu La Villa Barcelona i la podeu trobar al número 257 del carrer Còrsega. L'espai compta amb una oferta de 15 taules VIP, una de les grans apostes d'aquest local.

La Villa Barcelona
Foto: La Villa Barcelona

L'establiment obrirà de dimecres a dissabte, i es vol centrar en un concepte de "qualitat i exclusivitat". L'oferta musical es basarà en reggaeton i en la llista d'èxits comercials.

Segons confirmen els propietaris al mitjà Metrópolis, l'horari d'obertura és diferent de l'habitual en aquests locals, per adaptar-se a les noves modes: dimecres i dijous obrirà a les 22 i divendres i dissabte a les 23 h.

NO T'HO PERDIS: Els millors concerts del mes a Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat