Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Mallorca des de Barcelona
Foto: Alfons Puertas (Observatori Fabra)

Així es veu Mallorca des de Barcelona, un fenomen extraordinari

La tardor és la millor època per aquest tipus d'albiraments

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

No és la primera vegada que passa, però sí que es tracta d'un fenomen extraordinari. Per veure l'illa de Mallorca des de Barcelona s'han de produir unes condicions climatològiques molt concretes: un nivell de nitidesa atmosfèrica fora de l'habitual i un bon objectiu fotogràfic que capti el moment.

Alfons Puertas és un meteoròleg de referència de l'Observatori Fabra que ens té acostumats a imatges impactants, com la tempesta elèctrica que va afectar el litoral a l'agost. Però en dies clars, amb el seu objectiu encarat a llevant, també obté imatges sorprenents.

Ja fa unes setmanes va aconseguir captar l'illa de Mallorca des de Barcelona, ja que la tardor és el millor moment per aconseguir aquesta classe d'imatges. La captura d'avui és encara més espectacular, com avança Tot Barcelona, perquè s'albira encara més tram de l'illa, amb diverses muntanyes ben definides.

View this post on Instagram

A post shared by Alfons Puertas (@alfons_pc)

NO T'HO PERDIS: les millors exposicions de fotografia de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat  

Últimes notícies

    Publicitat