Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Vraba
Foto: America's CUP Vraba

Així és Vraba, l'espectacular restaurant de la Copa Amèrica al Port Vell

Els xefs Albert Ventura i Jordi Vilà son al capdavant d'un espai de gastronomia mediterrània i brasa amb tocs asiàtics

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Que la Copa Amèrica de vela –un dels esdeveniments esportius més antics de la història, amb 174 anys de vida– serà una de les cites més importants de l'any a Barcelona, no ho posa ningú en dubte. Entre els mesos d'agost i octubre del 2024, Barcelona esdevindrà la capital mundial de les competicions de vela.

I la presència d'un centre de divulgació de l'America's CUP a l'IMAX ha portat l'obertura d'un restaurant espectacular: Vraba, situat a la planta superior de l'America's CUP Experience, funcionarà fins a l'estiu del 2025. La proposta culinària és dirigida per Albert Ventura, xef propietari de Coure i executada per l'equip de Jordi Vilà, estrella Michelin amb Alkimia i amb multitud de projectes gastronòmics.

Vraba
Foto: America's CUPVraba

La proposta de Vraba és marca de la casa de dos dels xefs més rellevants de la cuina catalana actual: plats clàssics catalans, molt escorats cap al producte mediterrani i mariner, amb picades d'ullet a la cuina asiàtica. Per exemple, entrants com bunyols de bacallà amb babaganuix, salmorejo amb moixama de bonítol o una terrina de pollastre, foie, anguila fumada i festucs, amb poma i api. Els plats principals els conformen un apartat de peix i marisc a la brasa on peces com rap, llobarro o turbot se serveixen senceres. Vraba obre de 13 a 17 i de 19 a 24 h de diumenge a dimecres, i de 13 a 17 h i de 19 a 3 h els dijous, divendres i dissabtes.

El restaurant es complementa amb un bar a la planta inferior amb terrassa, Sailor's Cove, a peu de mar. Ubicat a l'entrada del centre de divulgació, aquest bar ofereix variada cuina mediterrània durant tot el dia, també sota el comandament del xef Albert Ventura i obre de dilluns a diumenge de 10 a 22 h.

NO T'HO PERDIS: Els millors restaurants de la Barceloneta

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat