Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Espanya Industrial
Foto: Ajuntament de Barcelona

Així serà el nou Parc de l'Espanya Industrial de Barcelona

Les reformes s'estendran fins al juny de 2024 amb un pressupost que supera el milió d'euros

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Una zona en remodelació. Si fa poc coneixíem com quedarà el futur de l'estació de Sants, ara és el torn de tafanejar l'aspecte que tindrà la zona verda adjacent. Han començat les obres de reforma del parc de l'Espanya Industrial que s'estendran fins al juny de 2024. El recinte veurà millorada l'accessibilitat i l'adequació als diferents col·lectius que utilitzen el parc.

Espanya Industrial
Foto: Ajuntament de Barcelon

Els treballs es corresponen amb un projecte presentat per la ciutadania en els Pressupostos Participatius del 2020, amb 3.351 suports dels participants, la proposta més votada de la ciutat. En les obres, que costaran un milió d'euros, preveuen ampliar la zona infantil (amb elements de joc inclusius) i la zona d'esbarjo de gossos, que es traslladarà a un altre emplaçament per tal de millorar la convivència.

Espanya Industrial
Foto: Ajuntament de Barcelona

També s'hi crearà un gran espai per a diferents activitats a l'aire lliure, una àrea d'elements de cal·listènia i una nova pista esportiva multifuncional. Igualment, hi haurà millores a la zona de petanca, al mobiliari i es crearà una zona de ping-pong.

NO T'HO PERDIS: Rècord històric de validacions als transports públics de Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat