Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Metro de Barcelona
Foto: Paola de Grenet

Rècord històric de validacions als transports públics de Barcelona

Per primer cop a la història, la xarxa de TMB ha superat els 60 milions de validacions en un mes

Laia Jordà Sánchez
M. P. Muñoz
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Barcelona és la quarta ciutat amb més pol·lució d'Europa i aquest és un fet que perjudica la salut. Per això és una bona notícia que les xarxes de metro i bus de Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) hagin registrat, per primer cop a la seva història, 60,5 milions de validacions al mes d'octubre. A més, el passat dimarts 31 es va registrar com el dia en què s'han fet més validacions a la xarxa de TMB, amb un total de 2,44 milions de viatges.

El metro de Barcelona ha registrat el mes amb més ús de la seva història, amb 40,9 milions de viatges, i ha duplicat el rècord diari. El 31 d'octubre també fa ser rècord pel metro, amb 1,65 milions de validacions. En el cas del bus, ha superat els 19,6 milions de viatges, unes xifres que sobrepassen les d'octubre de 2019. És el primer cop que la xarxa de bus supera les dades d'abans de la pandèmia i registra el seu segon millor mes de la història.

Contactless al metro
Foto: TMB

Segons explica la presidenta de TMB, Laia Bonet, en nota de premsa, malgrat que les dades s'hagin disparat, "seguirem treballant per millorar encara més el transport públic, camí d'una ciutat cada vegada més sostenible". Cal recordar que, l'augment del nombre d'usuaris a la xarxa de TMB és un dels compromisos de l'entitat inclosos dins el Pla de Responsabilitat Social i Sostenibilitat i el Pla Estratègic TMB 2025.

NO T'HO PERDIS: Coses per fer a Barcelona al novembre

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat