Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festa de Cap d'Any 2015 a Montjuïc. Espectacle de llums vist des del MNAC
Ajuntament de BarcelonaFesta de Cap d'Any 2015 a Montjuïc. Espectacle de llums vist des del MNAC

Així serà la festa de Cap d'Any 2022 a Barcelona

L’espectacle a l’avinguda de la Reina Maria Cristina torna després de dos anys de Covid

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Confirmat: Barcelona tornarà a tenir una gran festa de Cap d’Any a Montjuïc per acomiadar el 2022. Segons han informat fonts municipals, la ciutat recuperarà aquest espectacle multitudinari després de dos anys de Covid on la festa no s’ha pogut dur a terme.

Aquest any ha estat la companyia francesa Groupe F qui s'ha encarregat de dissenyar, produir i realitzar l'última nit de l'any a l'aire lliure. L'espectacle que han plantejat el protagonitzaran 200 drons que s'alçaran a l'aire i projectaran diverses imatges. Els 12 minuts abans de la mitjanit seran les cultures originàries i les seves cerimònies les que es dibuixaran al cel amb la representació de màscares rituals. Cada minut està dedicat a una cultura diferent i els drons aniran combinant les imatges amb l'acompanyament de la música de Scott Gibons creada únicament per aquesta nit.

Un cop sonin les campanades i donem la benvinguda a l'any, finalitzarà la festa de Cap d'Any un espectacle de 12 minuts de focs artificials. La pirotècnia de Groupe F serà el símbol de celebració d'aquesta nova etapa i l'empresa ha integrat els drons a l'actuació final per fer-la més espectacular i començar la primera nit de 2023. 

La festa de Cap d'Any a l'Avinguda Maria Cristina torna després que se suspengués la celebració de l'any passat a causa de les restriccions que la Generalitat va anunciar per a fer front a la sisena onada de la Covid. Aquest Nadal, doncs, la ciutat s'ha omplert d'activitats, fires, actuacions i llums per celebrar aquestes dates que, per primera vegada en dos anys, es viuran sense cap restricció pandèmica.

NO T'HO PERDIS: Nadal 2022 a Barcelona: guia completa

Llegeix el número de desembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat