Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Festes de Sants 2019: Carrer Vallespir de Dalt
Foto: Maria DiasFestes de Sants 2019: Carrer Vallespir de Dalt

Així serà la festa major de Sants 2020

Se celebrarà del 22 al 26 d'agost en format reduït, limitant la decoració de carrers i els aforaments

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

Pendents de les mesures per evitar la propagació de rebrots de virus a Barcelona, i després que barris com el Baix Guinardó i la Teixonera hagin ajornat les festes programades per al juliol, la Festa Major de Sants anuncia com s'adequarà al context de crisi sanitària.

La festa se celebrarà del 22 al 26 d'agost "en un format reduït i transformat radicalment", expliquen a la seva web. D'una banda, el canvi afecta les decoracions dels carrers: es decoraran els laterals i sostres de les vies, prescindint de portalades; el concurs de guarnits enguany no es farà.

Pel que fa a les programacions, no es duran a terme concerts nocturns i s'evitaran les activitats on el públic no pugui guardar les distàncies de seguretat. També s'ha plantejat fer activitats amb inscripció prèvia i en horari nocturn només es programaran únicament sopars, cinema a la fresca i activitats amb el públic assegut. 

Un dels interrogants és si seran les comissions dels carrers les responsables de controlar l'aforament o si la tasca recaurà en l'Ajuntament; des del consistori, per la seva banda, expliquen que estan pendents dels esdeveniments canviants per veure com s'afronta la festa. Des del barri també es tem per la supervivència de comissions dels carrers a causa de la davallada d'ingressos; la del carrer Rosés ha anunciat la seva dissolució. 

NO T'HO PERDIS: com seran les festes de Gràcia?

Les millors idees d'oci i cultura amb la nova Time Out Pocket interactiva.

Últimes notícies

    Publicitat