Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Can Ricart Poblenou
Foto: Ajuntament de Barcelona

Així serà la transformació d'aquest racó industrial emblemàtic de Barcelona

Llum verda a la urbanització d'uns 18.000 m² que renovaran un antic espai fabril per generar una nova zona verda

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

La Barcelona del futur s'acosta. Hem vist ja com serà el nou Port Vell, el Port Olímpic i fins i tot la renovació de l'antiga fàbrica Mercedes-Benz que ja guanya premis d'arquitectura. Ara és el torn de veure com serà el futur d'un espai industrial que fa anys que espera una renovació.

L'Ajuntament acaba de donar llum verda al projecte d'urbanització de 18.000 m² per readaptar els edificis existents per a nous usos, potenciar les zones verdes i el patrimoni arquitectònic i generar un nou punt de trobada de referència per al barri de Provençals del Poblenou.

Can Ricart Poblenou
Foto: Ajuntament de Barcellona

D'aquesta forma, l'espai de Can Ricart de Sant Martí començarà el seu procés de reurbanització en la primavera de 2024, segons les previsions de l'Ajuntament. S'hi crearan noves zones per a vianants amb 3.500 m² d'espais verds, amb més d'un centenar d'arbres.

Can Ricart Poblenou
Foto: Ajuntament de Barcelona

Ubicada entre els carrers Marroc, Bilbao, Perú i Espronceda, un dels reclams principals de la zona serà una font ornamental en forma de bassa naturalitzada. Per descomptat, hi haurà bancs i aparcaments per a les bicicletes.

Can Ricart Poblenou
Foto: Ajuntament de Barcelona

Es preveu invertir-hi 12,8 milions d'euros provinents de finançant privat i es calcula que les obres podrien estar acabades a principis de 2025.

NO T'HO PERDIS: els 50 llocs de Barcelona que has de visitar

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat