Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Magòria
Foto: Ajuntament de Barcelona

Així serà la transformació futurista d'aquesta zona de Barcelona

L'àmbit de Can Batlló-Magòria es convertirà en un nou centre de vida veïnal i d'equipaments

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

La Barcelona del futur comença a bategar. Als plans de transformació de zones com el Bon Pastor o Can Ricart a Sant Martí, ara hem d'afegir una altra zona cridada al canvi, un espai que servia de frontera entre barris i que ara vol transformar-se en un punt de referència de la vida del districte de Sants-Montjuïc.

En concret, es tracta de la reforma de la futura Magòria, destinada a millorar la connexió entre Can Batlló, la Bordeta, Hostafrancs i la Font de la Guatlla. Els plans passen per l'obertura d'espais lliures entre el carrer Corral, el carrer Moianès i la Gran Via. L'objectiu de l'Ajuntament és crear nous equipaments esportius, sociosanitaris, allotjament dotacional i una gran zona verda oberta a tota la ciutadania.

Magòria
Foto: Ajuntament de Barcelona

Es vol recuperar el camp de futbol, que serà el centre de l'espai renovat amb una anella perimetral que connectarà els nous usos. S'hi construiran 200 allotjaments dotacionals per a gent gran i altres col·lectius, un nou CUAP 24 hores i un hospital sociosanitari. S'hi afegirà un pavelló poliesportiu amb una pista de futbol 7 a la coberta i un centre municipal de serveis urbans i neteja al subsol.

En total, s'hi destinaran més de 5.600 metres quadrats a espai públic entre els quals destacarà una nova i gran zona verda a tocar de la Gran Via que serà una de les grans protagonistes.

Magòria
Foto: Ajuntament de Barcelona

NO T'HO PERDIS: 50 llocs de Barcelona imprescindibles

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat