Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nadal, Barcelona, plaça de Catalunya
© Matthi

Així serà l'arbre de Nadal més alt d'Espanya (que farà 40 metres i estarà a un cop de metro de Barcelona)

L'encesa està prevista pel 18 de novembre i ja s'ha començat a muntar

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Time Out Barcelona ACN
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Malgrat que la calor ens ha deixat enrere més tard de l'habitual, Nadal ja és a tocar i Barcelona s'està preparant per acollir tots esdeveniments de l'època més màgica de l'any. Passeig de Gràcia ja fa uns dies que té penjades les llums nadalenques, tot i que encara haureu d'esperar una mica per a l'encesa oficial. A més de Barcelona, una ciutat veïna també es prepara per acollir la celebració com mai. Badalona tindrà l'arbre de Nadal més alt de tot l'Estat, que s'ha començat a muntar aquest dilluns 30 d'octubre.

Muntatge arbre Badalona
Foto: Jordi Pujolar /ACN

L'estructura tindrà 40 metres d'alçada i se situarà al centre de la plaça President Tarradellas, davant el pavelló olímpic. El muntatge de l'arbre gegant s'ha iniciat amb l'arribada d'un camió tipus tràiler que ha descarregat les primeres peces i que ha donat el tret de sortida als treballs que s'allargaran entre una setmana i deu dies. L'encesa oficial està prevista pel 18 de novembre, quan 82.000 llums de píxel oferiran un espectacle d'il·luminació i música.

L'arbre no només es podrà contemplar des de fora, sinó que la seva estructura serà transitable, el que permetrà també visitar el seu interior. L'alcalde de la localitat, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que Badalona serà "una ciutat referent de Nadal al país". El pressupost global del projecte ha estat d'1,7 milions d'euros, que han de servir perquè l'esperit nadalenc arribi a tots els barris de la ciutat en forma d'il·luminació. El pressupost també ha servit per incloure tres carrosses més a la cavalcada dels Reis d'Orient, que arribaran en helicòpter des de ben lluny.

NO T'HO PERDIS: Botigues de decoració de Nadal a Barcelona

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Hivern

    Últimes notícies

      Publicitat