Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Taxi Live
Foto: SimteractTaxi Live

Així serà 'Taxi Live', el videojoc que recrea al detall la ciutat de Barcelona

L'empresa polonesa Simteract planteja una simulació d'envergadura amb 460 kilòmetres de carrers de la ciutat

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

Fa temps que anem seguint un dels llançaments de la indústria del videojoc que més ens ha cridat l'atenció. I cada vegada estem més prop del dia que Barcelona esdevingui l'escenari d'un dels videojocs de l'any. Us imagineu conduir il·limitadament pels carrers de la ciutat el tipus de vehicle i la forma (més o menys ortodoxa) de portar-lo?

'Taxi Life', el simulador de taxista ambientat a Barcelona sortirà a la venda el pròxim 7 de març per a PC, PlayStation 5 i Xbox Series, tal com han anunciat els seus creadors. Però acabem de rebre noves imatges i la veritat és que té una pintassa increïble. La recreació dels carrers és molt acurada i, fins i tot, els edificis i monuments estan molt ben trobats. S'identifiquen perfectament el passeig de Colom, la rambla de Catalunya, l'Arc de Triomf i fins i tot alguna estació de Bicing.

L'objectiu principal de joc serà adaptar-se a l'entorn. El jugador arriba a Barcelona amb un sol cotxe i, a mesura que explora la ciutat com a taxista, ha de completar diverses tasques d'entrega, gestionar passatgers impacients, superar accidents de trànsit i completar totes les missions. A més, hi ha diversos escenaris per desbloquejar, permetent als jugadors gestionar la seva pròpia empresa de transport.

En el disseny del joc s'ha utilitzat una intel·ligència artificial per mostrar un entorn i un comportament realista de tots els elements. Els cotxes canvien de carril, es paren als semàfors i fins i tot cometran els mateixos errors que molts conductors reals.

Barcelona als videojocs

No és la primera vegada que Barcelona surt a un videojoc. Altres títols com 'The Wheelman', 'Assassin's Creed II: Discovery', 'Tony Hawk's Underground 2' i 'GoldenEye 007' l'han triat com escenari. Fa uns dies, fins i tot, ens vam assabentar que el nou videojoc basat en la popular 'La casa de papel' ha triat la nostra ciutat per al seu argument.

Amb 'Taxi Life', però, Barcelona es converteix en l'escenari exclusiu d'un nou projecte de l'empresa polonesa Simteract, una simulació d'envergadura que ha recreat 460 kilòmetres de carrers de la ciutat. No podem esperar per començar a rodar!

Simteract taxi
Foto: Simteract

NO TE LO PIERDAS: Un dels millors videojocs del món es desenvoluparà des de Barcelona

¿Quieres estar al día de todo lo que se mueve en la ciudad? Inscríbete en nuestra newsletter  y tendrás toda la info y los planes que te gustan para disfrutar de Barcelona 

Últimes notícies

    Publicitat