Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Call of Duty
Call of Duty: Vanguard

Un dels millors videojocs del món es desenvoluparà des de Barcelona

La nova edició de Call of Duty es continuarà programant des de Barcelona de la mà de Digital Legends

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

El que va ser anomenat el 'Millor videojoc del món' el 2020 aterra a Barcelona. El nou joc de 'Call of Duty' es desenvoluparà a la ciutat en un nou estudi de la mà d'Infinity Ward i la companyia de videojocs catalana Digital Legends, especialitzada en videojocs per mòbils fundada el 2001. Amb l'arribada a Barcelona, la multinacional pretén establir-se a Europa i expandir la seva presència al continent.


Microsoft va comprar recentment l'empresa Activision Blizzard, adquirint així les franquícies de 'World of Warcraft', 'Cady Crush' i 'Call of Duty'. Aquesta inversió de més de 68 milions de dòlars pretén començar a generar beneficis també al continent europeu, on ha començat creant un nou grup creatiu a la ciutat que s'encarregarà de desenvolupar la nova edició del videojoc que s'anomenarà 'Call of Duty: Warzone Mobile'.

L'empresa catalana Digital Legends, que treballarà braç a braç amb Infinity Ward, no ha parat de créixer, duplicant la seva plantilla des que va ser adquirida per Activision Blizzard.

Barcelona, el destí preferit de les companyies de videojocs

L'arribada d'Activision Blizzard reafirma que Barcelona és una de les ciutats europees preferides de les companyies de videojocs. La ciutat compta amb altres grans equips del sector com Ubisoft, propietari de jocs com 'Assassin's Creed', 'Avatar' i 'Just Dance 2024', entre d'altres.

A més d'empreses, Barcelona també ha acollit diversos actes de videojocs de caràcter internacional com el 'Barcelona Games World' i també compta amb el centre més gran de videojocs del sud d'Europa. Aquest espai està al Poblenou i té uns 7.000 metres quadrats pels amants de l'entreteniment digital, l'esport i els videojocs.

NO T'HO PERDIS: Els millors jocs de taula per a tota la família

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat