Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Can Raventós
Foto: CorpEdificacions, S.L

Així són els pisos de luxe de la polèmica que volen construir en un jardí històric de Barcelona

La promotora ha publicat una simulació que mostra com seran els habitatges que han desencadenat les protestes veïnals

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

A una ciutat amb pocs espais verds singulars, els jardins de Can Raventós són l'últim reducte verd històric que queda al nucli antic de Sarrià. En el mateix solar s'ubica una masia històrica protegida i l'arbreda que l'envolta, un indret amenaçat per la imminent construcció d'un grup d'habitatges de luxe.

La immobiliària Corp ha anunciat la construcció imminent als jardins de Can Raventós dels primers 15 habitatges de luxe d'un, dos i tres dormitoris amb "qualitats prèmium". En total, s'hi volen construir 53 habitatges de luxe en dos edificis. S'han publicat ja alguns dels 'renders' que anticipen com seran els pisos.

Can Raventós
Foto: CorpEdificacions, S.L

Per poder construir els habitatges, ja han començat a talar els arbres del jardí històrc. Preveuen arrasar amb 22 exemplars que tenen un alt valor monumental i paisatgístic, segons confirma l'Ajuntament a 'El Periódico'. L'empresa constructora Bigdal 5000 SL haurà de pagar per cada arbre eliminat.

Can Raventós
Foto: CorpEdificacions, S.L

Per conservar l'espai verd singular situat entre els carrers Bonaplata i Fontcuberta, l'Ajuntament va intentar negociar una permuta sense èxit. El pròxim 18 de setembre els promotors començaran a fer visites amb els clients interessats. Els veïns, mentrestant, continuen mobilitzant-se per salvar l'espai, com ha recollit Betevé.

Can Raventós
Foto:Foto: CorpEdificacions, S.L

NO T'HO PERDIS: Aquesta és la zona més cara per viure a Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat