Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Al primer bar d'entrepans de llamàntol de Barcelona pots fer la migdiada!

The Lobster Roll BCN ofereix entrepans de llamàntol estil Boston amb una hora de migdiada

Ricard Martín
Escrit per
Ricard Martín
Publicitat

Menjar un plat contundent i fer-se una bona migdiada. Aquest és un somni que a Barcelona només pots fer realitat en un lloc: The Lobster Roll, un restaurant especialitzat en entrepans de llamàntol o 'rolls' a l'estil de Nova Anglaterra, que trobareu al carrer Muntaner, 22.

Zona de migdiada a The Lobster Roll
Foto: The Lobster RollZona de migdiada a The Lobster Roll

The Lobster Roll acaba d'obrir on hi havia el Napuccino, una cafeteria que va ser el primer local de restauració de Barcelona a oferir l'impagable servei de migdiada, cap al 2017. Ara, The Lobster Roll pren el relleu, amb el valor afegit de ser l'únic local de Barcelona especialitzat en aquest saborós –i gurmet!– entrepà típic de Boston.

The Lobster Roll
Foto: The Lobster RollThe Lobster Roll

La jove xinesa Yutong Dai va obrir The Lobster Roll el juliol passat amb la seva parella, Xiaoyong Xi. "En un viatge per la costa est dels Estats Units vam descobrir el concepte de bar de 'lobster roll', i vam decidir obrir un restaurant així a Barcelona", explica.

Compte, que no fan qualsevol cosa: utilitzen llamàntol fresc de l'Atlàntic, de la costa de Nova Anglaterra. En lloc de servir-lo en pa d''hot-dog' –com a la recepta original– fan servir un brioix amb mantega de llimona. Altres especialitats de la casa són els 'rolls' de gambes i de 'pulled pork'. El preu no és barat (quan ho ha sigut, el marisc fresc? ): –un entrepà de llamàntol surt per 18,50 euros, però altres opcions són l'entrepà de cranc, a 15,50, o el de gambes, a 12,90.

"Les nostres qualitats són molt altes, i els servim amb sis salses diferents. El 'roll' de cranc està fet amb carn de cranc vermell fresc, no amb surimi, és clar", explica Dai. "I la compra d'un dinar et dona el dret a una hora de migdiada", explica. ¡Ah, la migdiada, aquest cobejat moment de desig postingesta!

En adquirir el restaurant, la parella va decidir mantenir el concepte de Napuccino, partint de la base que Napuccino Corner és una minifranquícia que instal·la zones de descans als locals que les contractin. El funcionament va així: tan simple com que un àpat dona dret a una hora de migdiada. Són dues cabines individuals amb persianes, que permeten la comoditat d'una estoneta de letargia. I no, llestos, que aneu en parella no permet fer-ne dos al preu d'un.

NO T'HO PERDIS: Els millors entrepans de Barcelona

Llegeix el número de setembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat