Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ana de Armas
Foto: Ana de Armas Brasil

Ana de Armas, Phoebe Dynevor i Chloë Moretz, les famoses que ja són a Barcelona per la desfilada de Louis Vuitton al Parc Güell

La firma francesa presentarà la seva col·lecció creuer a la ciutat davant de centenars de convidats

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Tot el món de la moda té els ulls posats en Barcelona. El Parc Güell acull avui, dijous 23 de maig, la desfilada de Louis Vuitton, on la firma francesa presentarà la seva col·lecció creuer davant de centenars de convidats, entre els quals hi haurà cares força conegudes. Des d'ahir al migdia, ja vam poder veure algunes celebritats per la ciutat com les actrius Ana de Armas, Chloë Moretz i Cynthia Erivo, que van arribar a l'Hotel Mandarin Oriental, on les van rebre desenes de fans que esperaven a la porta. Algunes de les persones que estaven fora de l'hotel van assegurar que també esperaven l'aparició d'alguna de les germanes Kardashian, tot i que, de moment, encara no ha confirmat la seva assistència a la desfilada.

Altres celebritats que també han arribat a Barcelona són les actrius Phoebe Dynevor i Shay Mitchell, qui va penjar al seu Instagram una fotografia de la Casa Batlló on assegurava que està "molt feliç de tornar a una de les seves ciutats preferides". Tot i que encara no sabem qui més assistirà a la desfilada, s'espera que algunes de les ambaixadores de la marca com Emma Stone, Saoirse Ronan i Zendaya estiguin a primera fila, així com altres celebritats habituals a les desfilades de Louis Vuitton com el també ambaixador Carlos Alcaraz, Emma Chamberlain, Sophie Turner i Sarah Paulson, entre d'altres. Malgrat les especulacions, s'espera que hi hagi algunes absències, ja que l'esdeveniment coincideix amb el festival de cinema de Canes.

Pel que fa a famosos nacionals, haurem d'esperar a la desfilada d'avui per descobrir qui hi ha entre les persones convidades. De moment, podem deduir algunes de les afortunades, com la 'influencer' Clara Kong, que va compartir al seu compte d'Instagram que estava "molt emocionada" per emprovar-se uns conjunts de Louis Vuitton que, probablement, porti a la desfilada d'avui. L'actriu Ester Expósito també va compartir una foto a Instagram des de l'habitació del seu hotel on confirmava que està a Barcelona, una fotografia que fa pensar que serà una de les convidades de la marca.

Ester Expósito
Foto: Instagram / @ester_exposito

No és la primera desfilada al Park Güell

La desfilada de Louis Vuitton és, probablement, l'esdeveniment de moda més important a escala mundial que s'ha fet a Barcelona i la més rellevant que ha acollit el Parc Güell, almenys aquest segle. El parc de Gaudí no és el primer cop que es converteix en l'escenari d'una passarel·la de luxe en tota la seva història. L'any 1970, l'Escalinata del Drac es va convertir en la passarel·la per on van desfilar desenes de models amb la roba futurista de Paco Rabanne, una col·lecció que va rebre una crítica excel·lent i es va convertir en una de les més icòniques de la firma. Entre les peces més destacades hi havia vestits, samarretes i faldilles fetes amb alumini, botons d'acer i cadenes, una proposta que, segons els comentaristes espanyols, "estava entre l'Edat Mitjana i el futur". 

Què és una col·lecció creuer?

Les col·leccions creuer són unes de les més importants de les marques de luxe, ja que acostumen a ser les més comercials i es llencen entre les tradicionals temporades de primavera-estiu i tardor-hivern. Aquesta proposta va néixer com a resposta a la demanda dels milionaris de l'època per a adquirir peces d'estil vacacional, una essència que ha evolucionat fins a les passarel·les actuals Tot i això, aquestes desfilades encara conserven l'exclusivitat i lluny de celebrar-se a les capitals de la moda com Nova York, París o Londres, escullen altres localitzacions més amagades: Jacquemus va escollir els camps de sal de Camarga, al sud de França, l'any 2022; i Louis Vuitton el llac de Maggiore, a Itàlia, el 2023, una llista a la qual ara també s'afegirà Barcelona.

NO T'HO PERDIS: Els millors mercats de vintage i segona mà de cap de setmana a Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Més de Love Local

    Últimes notícies

      Publicitat