Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Tvboy Aitana
Foto: Instagram / @tvboy

Apareix a Barcelona un mural en homenatge a Aitana Bonmatí amb la Pilota d'Or

L'artista urbà TVBoy ha tornat a fer un grafiti a la ciutat per felicitar la jugadora del Barça

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

No és el primer cop que Barcelona es desperta amb un nou mural dedicat a una les jugadores del Barça i tampoc és el primer cop que és TVBoy qui el signa. Aquest dimarts 31 d'octubre l'artista urbà ha pintat un grafiti d'Aitana Bonmatí després que el dilluns 30 guanyés la Pilota d'Or a París. L'obra es troba a la cruïlla de l'avinguda Diagonal amb el passeig de Gràcia, un punt on l'artista ja ha fet altres obres amb protagonistes tan coneguts com Freddie Mercury.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de TVBOY (@tvboy)

A la pintura es pot veure a la jugadora del Barça mirant directament l'espectador amb la frase 'Believe in yourself' (creu en tu mateixa) al dorsal de la samarreta blaugrana. Als peus, té controlada una pilota daurada, que fa al·lusió al trofeu que ha guanyat la de Sant Pere de Ribes i que l'ha proclamat com a la millor jugadora del planeta.

El mural del Barça a Sant Pere de Ribes

El mural de TVBoy no ha estat l'únic que Aitana Bonmatí ha rebut a la seva tornada a Barcelona. El club blaugrana també ha volgut homenatjar la seva jugadora amb una gran pintura al seu poble natal. FERT.ONE, el seu autor, ha barrejat diversos colors i formes corporatives del Barça que acompanyen una gran imatge de l'esportista en blanc i negre mentre s'abraça a ella mateixa de petita, que representa l'inici de la carrera de la millor jugadora del món. 

Mural Aitana Barça
Foto: FC Barcelona

NO T'HO PERDIS: La samarreta més cara de la història del Barça masculí s'ha esgotat en menys de tres dies

Llegeix el número de novembre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat