Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
¡Los Rolling Stones son del Barça!
Foto: Fútbol Club Barcelona ¡Los Rolling Stones son del Barça!

La samarreta més cara de la història del Barça masculí s'ha esgotat en menys de tres dies

La col·lecció amb els Rolling Stones es va estrenar dilluns 23 d'octubre i una de les edicions es va esgotar en dues hores

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

No és la primera vegada que el Futbol Club Barcelona col·labora amb artistes internacionals per crear col·leccions exclusives: Drake i Rosalia van unir-se amb el club blaugrana per crear les seves samarretes, que els jugadors van lluir en dos partits diferents. Els últims a sumar-se a la iniciativa han estat els Rolling Stones, que han llençat una col·lecció limitada. Entre totes les peces, hi ha la samarreta del Barça més cara de la història, que té un preu de 2.999,99 euros.

D'aquestes samarretes de 2.999,99 euros només se n'han fet 22 unitats: 11 d'elles són de l'equip masculí i estan signades per l'onze inicial que jugarà el clàssic. Les altres 11 són samarretes de l'equip femení i estan signades per l'onze titular al partit contra el Sevilla. Les samarretes de l'equip masculí ja estan esgotades, però encara queden algunes unitats de l'equip femení. Si teniu un pressupost una mica més ajustat, també podeu trobar algunes samarretes de dissenys diferents dins de la mateixa col·lecció des de 34,99 euros, així com bufandes i dessuadores.

Els jugadors lluiran la famosa llengua dels Stones a la samarreta blaugrana durant el clàssic Barça-Madrid, el pròxim 28 d'octubre a l'Estadi Olímpic. La col·lecció completa va sortir a la venda el dilluns 23 d'octubre, tant a la pàgina web del club com a les botigues oficials, on només dues hores després ja es van esgotar les equipacions masculines i femenines més barates de la col·lecció, que valien 399,99 euros. Tant va ser l'èxit que, a aplicacions de venda de productes de segona mà, com Wallapop, ja n'hi ha algunes a la venda per gairebé el doble del seu preu inicial.

Samarreta Barça
Foto: Wallapop / Oriol B.

NO T'HO PERDIS: Les obres del Camp Nou en directe: com seguir la construcció de l'estadi del Barça

Llegeix el número d'octubre de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Més de Tardor

    Últimes notícies

      Publicitat