Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Petó de Rubiales de Tvboy
Foto: Tvboy

Apareix un nou mural sobre el petó de Rubiales a Barcelona (i amb ell arriba la polèmica)

L'obra de l'artista Tvboy ha estat molt comentada per xarxes per la frase que l'acompanya

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

És la polèmica de l'estiu, un fenomen social que tothom ha comentat en algun moment o altre. Com no podia ser d'una altra forma, els artistes de carrer s'han llançat a plasmar-lo. El primer mural sobre el petó no consentit de Rubiales va aparèixer la setmana passada a Sants, obra de l'artista Nadiemedicearte, i ja no és l'única obra de carrer sobre el cas a Barcelona.

El conegut artista de carrer Tvboy, que fins i tot ja ha tingut una exposició al Disseny Hub, ha estat el següent a plasmar el moment, aquest cop amb els seus protagonistes reals, inclosa la jugadora Jenni Hermoso. Segons avisa el mateix artista, l'obra es troba al parc de les Glòries.

La publicació de l'artista a xarxes ja porta més de 123.000 visualitzacions i no ha estat exempta de polèmica. La paraula que acompanya el moment del petó ("Respect") no ha agradat a algunes persones. Sense més explicació, l'obra es pot entendre en un sentit o també en el contrari, si es demana respecte per l'agredida o per l'agressió.

Nombrosos usuaris han criticat el gest a la xarxa X (antic Twitter): "Demanar respecte reproduint una imatge del petó no consentit no sembla gaire bona idea, sincerament", s'ha pogut llegir entre molts altres comentaris de desaprovació.

Una obra sobre una polèmica que causa polèmica. Sembla que aquest cop Tvboy s'ha ficat en un fangar.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions que pots veure ara mateix

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat