Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Via Laietana
Clara RuizVia Laietana

Apareix un esquelet romà a la Via Laietana amb un fragment de vidre a la boca

Les obres del conegut carrer de Barcelona han descobert un cadàver adult del segle V, molt a prop de l'antiga Barcino

Clara Ruiz
Escrit per
Clara Ruiz
Publicitat

La Via Laietana de Barcelona torna a ser protagonista, no només per les obres de reforma a les que està sotmès el carrer, sinó a allò que aquests han descobert sota terra. S'ha trobat una tomba amb un cadàver humà, juntament amb altres restes romanes i medievals, a la plaça d'Antoni Maura. 

Segons explica betevé, els arqueòlegs que hi treballen creuen que data del segle V i, tot i que falta la part inferior de les cames i un fragment del braç dret, el cadàver es troba en un molt bon estat de conservació. Les restes s'han traslladat al laboratori per fer una anàlisi més detallada. 

Via Laietana
Clara RuizVia Laietana

La trobada és una sorpresa, no només per la ubicació, i és que la Via Laietana ja ha patit moltes transformacions com l'obertura del carrer i la construcció del metro, sinó també per la peculiar escena de la mòmia. El cadàver s'ha trobat amb el que semblava un quart de moneda a la boca, però després es va saber que es tractava d'un fragment de vidre.

NO T'HO PERDIS: Barcelona misteriosa: històries de terror i llegendes de la ciutat

Ja pots llegir el número de febrer de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat 

Últimes notícies

    Publicitat