Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Petó Rubiales
Foto: Nadiemedicearte

El petó forçat de Rubiales protagonista d'un mural als carrers de Barcelona

L'artista Nadiemedicearte ha creat una obra en què el receptor de l'agressió és el boxejador Mike Tyson

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

L'actualitat mana a l'art de carrer. Fa poques setmanes, un mural recordava Francisco Ibáñez, pare de Mortadel·lo i Filemó. Pocs dies abans, ens assabentàvem de la vandalització d'un mural amb pintades feixistes. I ara, no podia faltar el que és, sens dubte, el tema de la setmana.

La Fiscalia ja ha obert diligències per agressió sexual al president de la Federació de Futbol espanyola, Luis Rubiales. El seu petó forçat en la final del Mundial femení de futbol ha fet la volta al món i, esclar, Barcelona ja el té plasmat en forma de mural.

L'artista Nadiemedicearte ha recollit el moment però amb canvis respecte de la realitat. La jugadora Jenni Hermoso ja no és l'agredida, sinó una altra figura de l'esport, el boxejador Mike Tyson.

L'obra no deixa de tenir certa ironia: s'hauria atrevit Rubiales a fer un petó a Tyson? Segur que no, a risc de perdre, com a poc, una orella d'un mos. "Ho hauria fet amb Iniesta o amb Carvajal?", ha comentat l'artista en xarxes.

El mural, que s'ubica al carrer Vallespir (Sants), es va realitzar durant la passada Festa Major de Sants, que va concloure diumenge. Un exemple més de com arriba de ràpida l'actualitat als carrers i murs de Barcelona.

NO T'HO PERDIS: Les millors exposicions que pots veure ara mateix

Llegeix el número de juliol i agost de Time Out Barcelona amb entrevistes, reportatges i les millors recomanacions d'oci i cultura de la ciutat

Últimes notícies

    Publicitat