Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Balsareny
Foto: ShutterstockBalsareny

Aquest és el poble més barat per viure a Barcelona

A Catalunya, les localitats més barates per viure les trobem a la demarcació de Tarragona

M. P. Muñoz
Escrit per
M. P. Muñoz
Publicitat

A la vall del Llobregat, concretament a la comarca del Bages, situat entre un terreny ondulat clapat de boscos, trobem una petita població de poc més de 3.000 habitants, amb una densitat de població de 89,62 hab./km² i unes 36 llars censades a principis de segle. El nom d'aquesta localitat és Balsareny, el poble més barat on viure de la demarcació de Barcelona.

Balsareny destaca com una opció atractiva amb un cost de 776 euros per metre quadrat de compra, no arriba ni als 1.000 euros, molt per sota dels 2.339 euros per metre quadrat que és la mitjana a Catalunya. També lluny dels preus del lloguer que marquen rècords a la ciutat de Barcelona.

Malgrat els preus de la demarcació, Barcelona no és la més cara en termes generals. Girona es consolida com la regió més cara de les quatre províncies catalanes, amb Anglès emergint com l'opció més barata amb 1.011 euros per metre quadrat.

Tarragona, la més barata

Santa Bàrbara, un petit poble situat a la comarca del Montsià, es corona com el municipi català més assequible per viure, ofereix un preu mitjà de 546 euros per metre quadrat per habitatge. També a Tarragona, trobem Santa Coloma de Queralt, amb un cost de 579 euros per metre quadrat.

Lleida supera la seva mitjana amb 1.280 euros per metre quadrat, oferint diversos municipis amb preus inferiors als 1.000 euros per metre quadrat, com ara Alfarràs, Mollerussa i Alcoletge.

NO T'HO PERDIS: Multa per al lloguer turístic reincident

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat