Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Cafè
Foto: Shutterstock

Aquest nou establiment de Barcelona oferirà cafè gratis durant una setmana

Per aconseguir-lo, els clients només hauran d'ensenyar el tiquet de la primera comanda al taulell

Laia Jordà Sánchez
Escrit per
Laia Jordà Sánchez
Publicitat

Des de les cafeteries de tota la vida fins a altres d'especialitat, Barcelona està plena d'establiments que comparteixen el seu amor pel cafè amb moltes opcions. Si sou autèntics amants del cafè, asseure's i beure amb tranquil·litat es pot convertir en una autèntica experiència plena de matisos. Anar a prendre un cafè sempre és un bon pla, tant si aneu sols com acompanyats, i si ho podeu fer gratis, doncs encara millor.

Loops & Coffe, una cadena especialitzada en cafè i bunyols, ha obert el seu primer establiment dins el Westfield Glòries, a la planta baixa del centre comercial. Per celebrar la nova incorporació, la cadena regalarà a tots els seus visitants cafès gratis durant una setmana completa. Per aconseguir-los, els clients només hauran de presentar una targeta amb el tiquet de la primera comanda a l'establiment i podran tornar-ho a fer durant els set dies següents per recollir cafè de franc.

Loops & Coffee
Foto: Loops & Coffee

El nou espai té una superfície de 50 m² i també una petita terrassa de 14 m² que manté l'estètica funcional amb colors vius. L'establiment busca recrear l'atmosfera i l'estètica característiques dels locals típics de Nova York a través de la decoració i la música. La seva carta ofereix productes com batuts, magdalenes, 'bagels' i molt més, tot i que el seu producte estrella són els bunyols americans, coneguts com a 'Loops'.

La nova obertura completa l'oferta gastronòmica del centre enfocada a moments com l'esmorzar i el berenar al costat d'altres establiments com Starbucks, 365 cafè, Boldú, Manolo Bakes i molts més. A més, Loops & Coffe també es troba al costat de la zona gastronòmica 'El Mercat', a la planta baixa del centre.

NO T'HO PERDIS: Els millors llocs on prendre cafè de Barcelona

Vols estar al dia de tot el que es mou a la ciutat? Inscriu-te a la nostra newsletter i tindràs tota la info i els plans que t'agraden per gaudir de Barcelona

Últimes notícies

    Publicitat